Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Verbouwing - Verbouwing Verbouwing - Verbouwing

Volg onze verbouwing

Bij Van Veen Tegels en Sanitair ondergaan we op dit moment een grote verbouwing waarmee we onze showroom gaan verdubbelen. Zo kunnen jullie straks genieten van vijf nieuwe badkameropstellingen, een inspirerende ruimte met de nieuwste trends en een breed assortiment. Hierin bieden we voor ieder wat wils aan, van huismerken tot maatwerk. Ook komt er een speciale hoek voor slabs tegels. Daarnaast is er straks meer ruimte beschikbaar voor extra opslag, kantoren en een nieuwe kantine.

De huidige showroom blijft open voor bezoek
We streven ernaar om voor de kerst water- en winddicht te zijn, met de opening van het nieuwe magazijn als eerste stap. De nieuwe showroom hopen we vóór de bouwvak van 2024 te openen. Daarna geven we ook onze huidige showroom een inspirerende metamorfose.

September 2023

De transformatie is begonnen! In september hebben we de eerste stappen gezet voor onze showroomverbouwing door de oude loods te slopen. De kop is eraf, letterlijk. Op naar een mooie uitbreiding: een inspirerende ruimte waarin we ons brede assortiment kunnen laten zien, nieuwe opslag- en kantoorruimte realiseren. 

Verbouwing - 2023 september
Verbouwing - 2023 september

Oktober 2023

Gedurende deze maand hebben we met volle toewijding de oude fundering uitgegraven en vervangen door een gloednieuwe basis. Deze essentiële stap legt het fundament voor de ruimte waarin we straks de nieuwste badkamertrends zullen presenteren. 

Verbouwing - 2023 oktober
Verbouwing - 2023 oktober

Blijf ons volgen voor meer updates over de voortgang van onze verbouwing en de veelbelovende ontwikkelingen in onze vernieuwde showroom!

Verbouwing - 2023-okt-fundering
Verbouwing - 2023-okt-fundering

November 2023

Nu de fundering gereed is, kunnen we nu overgaan tot het spannende stadium: het bouwen van de staalconstructie. We zijn hier een dag later mee begonnen door de storm. Maar we gaan als een trein! De constructie is al bijna gereed. 

Verbouwing - 2023 nov
Verbouwing - 2023 nov

Dit is het moment waarop de contouren van de ruimte echt zichtbaar worden en de structuur van het nieuwe gebouw vorm begint te krijgen. Volgende week komt het dak er op daarna gaan ze met de beplating rondom beginnen. 

December 2023

De buitenkant van het pand begint nu duidelijk vorm te krijgen, aangezien de beplating rondom het gebouw is aangebracht. Ook het dak is nu volledig voorzien van beplating en de dakdekkers hebben het waterdicht gemaakt.

Verbouwing - Update december 2023
Verbouwing - Update december 2023

Verbouwing - update december 2023 beton
Verbouwing - update december 2023 beton
Blijf deze live-blog volgen voor een exclusief kijkje achter de schermen

Januari 2024: De beste wensen!

Na de kerstvakantie gaan we weer met volle moed verder met de verbouwing. De aannemer heeft de balklaag aangebracht die de verdiepingsvloer gaat dragen. Daarnaast is het kozijn in de zijmuur van de showroom geplaatst met daarin drie grote ramen voor extra licht. 

Verbouwing - update 2024 januari balken kozijn
Verbouwing - update 2024 januari balken kozijn

We kijken uit naar de volgende stappen in het project en zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Bedankt voor jullie interesse en blijf ons volgen voor meer updates over deze spannende renovatie!

Verbouwing - plattegronden 2024

Plattegronden

Om een beter begrip te krijgen van wat je op de foto's ziet, delen we graag de plattegronden met jullie. Deze geven een duidelijk overzicht van de indeling van de nieuwe showroom. Je kunt gemakkelijk vanuit het bestaande gedeelte naar het nieuwe gedeelte lopen, wat zorgt voor een naadloze winkelervaring. 

Een ander opvallend detail op de plattegronden is de uitbreiding van ons magazijn. Dit zorgt ervoor dat we nog meer producten kunnen opslaan en een breder assortiment kunnen aanbieden. En achterin hebben voegen we een kantine toe.

Met deze nieuwe indeling en voorzieningen kunnen we jullie nog beter van dienst zijn en een optimale winkelervaring bieden. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort de nieuwe ruimtes te laten zien!

Februari 2024: Trap en railing 1e verdieping

In februari hebben we zeker niet stilgezeten! We zijn druk bezig geweest met het plaatsen van de trap en de railing. Het resultaat mag er zijn! Hier is een foto van de eerste verdieping, waar je kunt zien hoe mooi het is geworden. We hebben ook plannen om een kantine te bouwen op de eerste verdieping. Dit wordt een mooie ruimte waar onze medewerkers kunnen genieten van een welverdiende pauze. 

Verbouwing - update 2024 feb
Verbouwing - update 2024 feb

Voorwerk toiletten

De voorwerkzaamheden van de gebruikers toiletten begane grond zijn al gedaan. Ook gaan we binnenkort de vloerverwarming in het showroom gedeelte aanleggen. We wachten nu op de magazijn stellingen. Zodra die er zijn kunnen we het magazijn op de begane grond inrichten en gebruiken. 

Maart 2024: Zwart plafond

In maart hebben we op de begane grond een wand geplaatst tussen de showroom en het magazijn. Ook is het plafond is zwart gespoten. Een zwart plafond fungeert als een neutrale achtergrond waarbij de elementen in de showroom kunnen opvallen. Daarnaast maakt een zwart plafond de ruimte wat intiemer zodat de showroom straks gezelliger aanvoelt.

Verbouwing - update 2024 maart
Verbouwing - update 2024 maart

Nu is het aan ons! 

De aannemer heeft al opgeleverd. Het is nu aan ons om van de open ruimte een inspirerende showroom, magazijn en kantine te maken. Blijf ons volgen voor meer updates over deze spannende renovatie!

April 2024: Stellingen plaatsen

Hier zijn we weer met een een bouw update! Een aantal stellingen is geplaatst. We wachten nog op een stelling aan de achterkant, deze wordt binnenkort geleverd.

We hopen in de volgende update te kunnen laten zien dat de vloerverwarming in de nieuwe showroom is gerealiseerd. Ook gaan we verder met de kantine op de eerste verdieping.

Blijven jullie de verbouwing volgen?

Verbouwing - update 2024 april
Binnenkort meer....
Met liefde gemaakt
Afspraak maken