Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie
Van Veen Tegels & Sanitair

Ons vaste installatieteam

Wanneer u een nieuwe badkamer bij Van Veen Tegels en Sanitair koopt bent u verzekerd van een juiste installatie. We hebben onze naam in Friesland opgebouwd door jaren vakwerk te leveren op het gebied van tegels. Recent hebben we daar de badkamertak aan toegevoegd. We verzorgen de badkamerinstallatie op hetzelfde kwaliteitsniveau als de tegels. We streven naar de beste kwaliteit, van badkamerontwerp tot badkamerinstallatie. U heeft één aanspreekpunt, zodat alle afspraken goed bewaakt worden. En dat is wel zo fijn.

  Installatie - 1. Veen Badkamer installatie vraagt vakmanschap

Badkamerinstallatie vraagt vakmanschap

Het bouwen of verbouwen van een complete badkamer is een complex traject. Het start met bouwtechnisch werk. Daarna moeten de leidingen vaak vervangen of verlegd worden. De elektriciteit wordt veilig geïnstalleerd en tenslotte wordt de badkamer betegeld en eventueel voorzien van stucwerk. En wilt u extra comfort? Dan leggen we heerlijke vloerverwarming aan. Niet alleen comfortabel, maar ook hygiënisch! Ons vaste installatieteam bestaat uit goed geschoolde, ervaren medewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw badkamer niet alleen mooi oogt, maar dat ook de techniek achter de muur en onder de vloer perfect is.

Grote tegels vereisen vakwerk

Tegenwoordig zijn de tegels op de wand of op de vloer steeds groter. Er zijn zelfs XXL-tegels van 1.20 x1.20 m. Mooi, maar het vereist wel extra deskundigheid in het leggen van de tegels. De ondervloer moet perfect vlak zijn en de tegel wordt met een speciaal systeem in één keer strak gelegd. Een grote tegel heeft immers minder speling in voegwerk, om marges te corrigeren. Van Veen heeft een vast team van 20 tegelzetters dat staat voor vakmanschap.

  Installatie - 2. Veen De trend in grote tegels/Badkamer verbouwen
  Installatie - 2. Veen De trend in grote tegels/Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen in de wijde omgeving van Sint Nicolaasga

Wilt u uw nieuwe badkamer laten bouwen door ons deskundige installatieteam? Van Veen Tegels en sanitair is gevestigd in Sint Nicolaasga, vlakbij Heerenveen. We werken in de ruime omtrek van Sint Nicolaasga. Zo hebben we klanten in Sneek, Heerenveen, Workum, Hindeloopen en Lemmer.

Maak een afspraak  
  Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Van Veen Tegels & Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Van Veen Tegels & Sanitair dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatie - Reviewblok
Installatie - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties