Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
Van Veen Tegels & Sanitair

Tegels: dé sfeermakers van je woning

Van Veen Tegels en Sanitair in Sint Nicolaasga is een grote speler op het gebied van wandtegels, vloertegels en plavuizen. Met jarenlange ervaring in tegelvloeren in particuliere woningen en bedrijven kunnen we je garanderen dat we kwaliteit leveren. Kwaliteit in product en vakmanschap. Onze 20 tegelzetters zijn vakspecialisten die als team mooi werk leveren. Natuurlijk voor de badkamer, maar ook voor je keuken- of woonvloer. Van natuursteen tot beton- of houtlook en van klein tot XXL-formaat. 

Tegels - 1. Veen Groot assortiment tegels

Groot assortiment tegels

De start van ons bedrijf ligt bij wand- en vloertegels. Je vindt bij Van Veen de gerenommeerde merken, zoals Terratinta, Inca en het Baden+ huismerk assortiment. Ben je op zoek naar iets bijzonders? We laten je graag mooie tegeltrends uit Spanje, Italië en de prachtige Portugese tegels zien. Ook handgemaakte tegels of mozaïek zijn ideaal voor een sfeervolle badkamer. Onze tegels zijn in diverse prijsniveaus verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit keramische tegels van topkwaliteit, maar ook voor buitentegels heb je bij ons volop keuze. 

 

Onze showroom in St. Nicolaasga met veel keuze in tegels en sanitair

Wij zijn jouw vertrouwde adres voor tegels, maar ook voor je complete badkamer kun je bij ons terecht. In de showroom kun je mooie badkameropstellingen en tegelpresentaties volgens de laatste trends bekijken. De technieken voor het produceren van tegels zijn de laatste jaren zo verbeterd dat men in staat is om zelfs een houtstructuur in een tegel te realiseren. Niet van echt te onderscheiden! Effecten als 'betonlook' en 'houtlook', maar ook marmer en natuursteen worden in betaalbare tegels verwerkt. Zo is er altijd een tegel die aan jouw wensen en budget voldoet. 

Tegels - 2. Veen nieuwe showroom
Ons team focust zich op kwaliteit in product én legwijze. Juist met de trends van nu is dat essentieel. 

Topkwaliteit woonvloeren

Tegenwoordig zie je in de keuken en de woonkamer vaak een tegelvloer. Parket, laminaat en vinyl hebben plaatsgemaakt voor de vloertegel. Niet alleen vanwege het onderhoudsgemak, maar ook vanwege de grote keus in materiaal en kwaliteit. De uitstraling van de vloer is erg belangrijk. Daarom nemen we bij Van Veen Tegels & Sanitair alle tijd om je te adviseren in design, slijtvastheid en duurzaamheid. Aarzel niet en maak een afspraak in onze showroom.

Tegels - 4. Veen Topkwaliteit woonvloeren/zelf leggen
Tegels - 4. Veen Topkwaliteit woonvloeren/zelf leggen

Zelf leggen of laten leggen?

Koop je nieuwe tegels voor de wand of vloer bij Van Veen Tegels en Sanitair in Sint Nicolaasga? Dan kun je de tegels zelf leggen of wij leggen het vakkundig voor jou. Ons team van gemotiveerde tegelzetters zijn vakmensen. Graag gaan we bij je aan de slag om een mooie vloer te leggen of badkamer te betegelen. We werken in de wijde omtrek van Sint Nicolaasga. Denk aan Joure, Heerenveen, Sneek, Workum, Hindeloopen en Lemmer.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sint Nicolaasga

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Van Veen Tegels & Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Van Veen Tegels & Sanitair ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken