Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Van Veen Tegels & Sanitair

Tegels: dé sfeermakers in uw woning

Van Veen Tegels en Sanitair in Sint Nicolaasga is een grote speler op het gebied van wandtegels, vloertegels en plavuizen. Met jarenlange ervaring in tegelvloeren in particuliere woningen en bedrijven kunnen we u garanderen dat we kwaliteit leveren. Kwaliteit in product en vakmanschap. Onze 20 tegelzetters zijn vakspecialisten die als team mooi werk leveren. Natuurlijk voor de badkamer, maar ook voor uw keuken- of woonvloer. Van natuursteen tot beton- of houtlook en van klein tot XXL-formaat. 

Tegels - 1. Veen Groot assortiment tegels

Groot assortiment tegels

De start van ons bedrijf ligt bij wand- en vloertegels. U vindt bij Van Veen de gerenommeerde merken, zoals Villeroy & Boch Tegels, Sphinx Tegels en het Baden+ huismerk assortiment. Bent u op zoek naar iets bijzonders? We laten u graag mooie tegeltrends uit Spanje, Italië en de prachtige Portugese tegels zien. Ook handgemaakte tegels of mozaïek zijn ideaal voor uw sfeervolle badkamer. Onze tegels zijn in diverse prijsniveaus verkrijgbaar. U kunt kiezen uit keramische tegels van topkwaliteit, maar ook voor buitentegels heeft u bij ons volop keuze. 

Onze showroom in St. Nicolaasga met veel keuze in tegels en sanitair

Wij zijn uw vertrouwde adres voor tegels, maar ook voor uw complete badkamer kunt u bij ons terecht. De afgelopen maanden hebben we met het hele team hard gewerkt om een inspirerende badkamershowroom te realiseren. Hier kunt u mooie badkameropstellingen en tegelpresentaties volgens de laatste trends bekijken. De technieken voor het produceren van tegels zijn de laatste jaren zo verbeterd dat men in staat is om zelfs een houtstructuur in een tegel te realiseren. Niet van echt te onderscheiden! Effecten als 'betonlook' en 'houtlook',maar ook marmer en natuursteen worden in betaalbare tegels verwerkt. Zo is er altijd een tegel die aan uw wensen en budget voldoet. 

Tegels - 2. Veen nieuwe showroom
Ons team focust zich op kwaliteit in product én legwijze. Juist met de trends van nu is dat essentieel. 

Topkwaliteit woonvloeren

Tegenwoordig ziet u in de keuken en de woonkamer vaak een tegelvloer. Parket, laminaat en vinyl hebben plaatsgemaakt voor de vloertegel. Niet alleen vanwege het onderhoudsgemak, maar ook vanwege de grote keus in materiaal en kwaliteit. De uitstraling van de vloer is erg belangrijk. Daarom nemen we bij Van Veen Tegels & Sanitair alle tijd om u te adviseren in design, slijtvastheid en duurzaamheid.  Aarzel niet en maak een afspraak in onze showroom.

Tegels - 4. Veen Topkwaliteit woonvloeren/zelf leggen
Tegels - 4. Veen Topkwaliteit woonvloeren/zelf leggen

Zelf leggen of laten leggen?

Koopt u nieuwe tegels voor uw wand of woonvloer bij Van Veen Tegels en Sanitair in Sint Nicolaasga? Dan heeft u de keuze om de tegels zelf te leggen of dat wij het vakkundig voor u leggen. Ons team van gemotiveerde tegelzetters zijn vakmensen. Graag gaan we bij u aan de slag om een mooie vloer te leggen of badkamer te betegelen. We werken in de wijde omtrek van Sint Nicolaasga. Denk aan Heerenveen, Sneek, Workum, Hindeloopen en Lemmer.

Maak een afspraak
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Van Veen Tegels & Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Van Veen Tegels & Sanitair ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties