Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Sint Nicolaasga

Van Veen Tegels & Sanitair

Al sinds 1987 realiseren wij met veel kennis en passie uw tegelvloeren en wanden. Wij zijn een echt familiebedrijf, gevestigd in Sint Nicolaasga, onder de rook van Joure. In onze showroom vindt u een breed assortiment aan tegelvloeren en wanden, maar ook voor een complete badkamer bent u nu bij ons aan het juiste adres. Wij ontvangen u graag om van uw huis een thuis te maken. Met onze prachtige, veelzijdige sanitair- en tegelcollectie vindt u altijd de juiste producten voor uw woning.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Veen Compleet nieuwe showroom

Compleet nieuwe showroom 

We hebben een inspirerende badkamershowroom voor u gerealiseerd. Hier kunt u prachtige badkameropstellingen en tegelpresentaties bekijken, helemaal volgens de laatste trends. Bent u op zoek naar een persoonlijke badkamer? Wij maken graag een ultiem badkamerontwerp dat volledig is afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden voor uw badkamer. Na het ontwerp helpen onze badkameradviseurs u graag verder om het juiste sanitair te kiezen. Uiteraard installeren wij vervolgens uw badkamer. Bij ons bent u namelijk verzekerd van goede zorg, van ontwerp tot installatie.

Maak een afspraak

Oprichters Van Veen Tegels & Sanitair 

Van Veen Tegels & Sanitair is opgericht op 1 april 1987, door Rein van Veen en Wilma van Veen. Het is dan ook een echt familiebedrijf. Onze passie zit hem in tegels en badkamers. Zowel het leveren en aanbrengen van tegels en natuursteen, als het compleet renoveren en inrichten van badkamers. De klant staat daarbij altijd centraal. We zorgen er dan ook voor dat onze producten en diensten passen bij de wensen van onze klanten. 

Over ons - ons team en oprichters
Over ons - ons team en oprichters

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen, met liefde voor de tegel- en sanitairbranche. Naast Rein en Wilma verwelkomen Femke en Rommert u graag in de showroom. Zij zijn ervaren badkamer- en tegelspecialisten, die u graag begeleiden bij het hele traject. Johannes is een ervaren tegelzetter, die zorgt dat uw badkamer compleet is. Naast Rein, Wilma, Femke, Rommert en Johannes bestaat het team uit nog een twintigtal vaste vaklieden. Samen zijn wij een krachtig team, met een grote deskundigheid in badkamers en tegels. We ontzorgen u graag van het ontwerp tot en met de installatie. Graag tot snel, bij Van Veen Tegels & Sanitair. 

Graag maken we van uw huis een thuis. Precies passend bij uw wensen, gezinssituatie en smaak.

Ervaren in tegels

Wij zijn al jaren het vertrouwde adres in Sint Nicolaasga, tussen Sneek en Heerenveen, voor uw nieuwe tegels. Vakmanschap en loyaliteit aan onze klanten vormen de rode draad door ons bedrijf. Goed moet ook goed zijn! In onze showroom kunt u terecht voor diverse wandtegels, vloertegels, buitentegels en meer. Ook hebben wij authentieke tegels, die uw badkamer een unieke sfeer geven. Wat dacht u van designtegels, handgemaakte tegels of mozaïek? Tevens leveren we tegels van over de landsgrenzen, zoals prachtige Portugese tegels. Vindt u een tegel naar wens? Ons vakkundige team legt de tegels in uw woning of tuin, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer of wand.

LEES MEER

Over ons - 3. Veen Specialiteitenblok
Over ons - 3. Veen Specialiteitenblok

De complete badkamer of tegelvloer

Voor de complete inrichting en installatie kunt u bij ons terecht. Van Veen in Sint Nicolaasga, vlakbij Heerenveen, beschikt over een eigen vakkundig team van gemotiveerde installateurs en tegelzetters, waardoor wij de optimale controle hebben over kwaliteit en uitvoering van uw badkamer. Voor u één aanspreekpunt, en dat is wel zo makkelijk.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Van Veen Tegels & Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Van Veen Tegels & Sanitair ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties