Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
 

Voor een adviesgesprek 

| Maak een afspraak

Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Sint Nicolaasga

Van Veen Tegels & Sanitair

Al sinds 1987 realiseren wij met veel kennis en passie jouw tegelvloeren en wanden. Wij zijn een echt familiebedrijf, gevestigd in Sint Nicolaasga, onder de rook van Joure. In onze showroom vind je een breed assortiment aan tegelvloeren en wanden, maar ook voor een complete badkamer ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen graag om van jouw huis een thuis te maken. Met onze prachtige, veelzijdige sanitair- en tegelcollectie vind je altijd de juiste producten voor je woning.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Veen Compleet nieuwe showroom

Compleet nieuwe showroom 

Op dit moment zijn we een gloednieuwe en inspirerende badkamershowroom aan het realiseren. Hier kun je prachtige badkameropstellingen en tegelpresentaties gaan bekijken, helemaal volgens de laatste trends. 

Verbouwing volgen

Oprichters Van Veen Tegels & Sanitair 

Van Veen Tegels & Sanitair is opgericht op 1 april 1987, door Rein van Veen en Wilma van Veen. Het is dan ook een echt familiebedrijf. Onze passie zit hem in tegels en badkamers. Zowel het leveren en aanbrengen van tegels en natuursteen, als het compleet renoveren en inrichten van badkamers. De klant staat daarbij altijd centraal. We zorgen er dan ook voor dat onze producten en diensten passen bij de wensen van onze klanten. 

Over ons - ons team en oprichters
Over ons - ons team en oprichters

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen, met liefde voor de tegel- en sanitairbranche. Naast Rein en Wilma verwelkomen Femke en Rommert je graag in de showroom. Zij zijn ervaren badkamer- en tegelspecialisten, die je graag begeleiden bij het hele traject. Johannes is een ervaren tegelzetter, die zorgt dat je badkamer compleet is. Naast Rein, Wilma, Femke, Rommert en Johannes bestaat het team uit nog zo'n dertig vaste vaklieden. Samen zijn wij een krachtig team, met een grote deskundigheid in badkamers en tegels. We ontzorgen je graag van het ontwerp tot en met de installatie. Graag tot snel, bij Van Veen Tegels & Sanitair. 

Graag maken we van je huis een thuis. Precies passend bij je wensen, gezinssituatie en smaak.

Ervaren in tegels

Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor je nieuwe tegels in Sint Nicolaasga, tussen Sneek en Heerenveen. Vakmanschap en loyaliteit aan onze klanten vormen de rode draad door ons bedrijf. Goed moet ook goed zijn! In onze showroom kun je terecht voor diverse tegels: wandtegels, vloertegels, buitentegels, slabs en meer. Ook hebben wij authentieke tegels, die je badkamer een unieke sfeer geven. Wat dacht je van designtegels, handgemaakte tegels of mozaïek? Tevens leveren we tegels van over de landsgrenzen, zoals prachtige Portugese tegels. Vind je een tegel naar wens? Ons vakkundige team legt de tegels in je woning of tuin, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe vloer of wand.

LEES MEER

Over ons - 3. Veen Specialiteitenblok
Over ons - 3. Veen Specialiteitenblok

De complete badkamer of tegelvloer

Voor de complete inrichting en installatie kun je bij ons terecht. Van Veen in Sint Nicolaasga, vlakbij Heerenveen, Joure en Sneek, beschikt over een eigen vakkundig team van gemotiveerde installateurs en tegelzetters, waardoor wij de optimale controle hebben over kwaliteit en uitvoering van je badkamer. Dat betekent voor jou één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk! 

LEES MEER

Laat ons jouw badkamer ontwerpen

Ben je op zoek naar een persoonlijke badkamer? Wij maken graag een ultiem badkamerontwerp dat volledig is afgestemd op je wensen en de mogelijkheden voor je badkamer. Na het ontwerp helpen onze badkameradviseurs je graag verder om het juiste sanitair te kiezen. Uiteraard installeren wij vervolgens je badkamer. Bij ons ben je namelijk verzekerd van goede zorg, van ontwerp tot installatie.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Over ons - Laat ons jouw badkamer ontwerpen
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sint Nicolaasga

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Van Veen Tegels & Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Van Veen Tegels & Sanitair ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken