Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Still van een bad met badschuim, houten badplankje met kaarsen en een glas wijn Matzwart vrijstaand bad met bruine handdoek op de rand
Xenz baden en sanitair producten voor de hele badkamer

Xenz voor de badkamer

Xenz heeft een prachtig streven: zo veel mogelijk aangename badkamer momenten creëren. Daarom produceert dit kleurrijke merk van Hollandse bodem kwaliteitsproducten die prachtig op elkaar zijn afgestemd. De duurzame productie door gedreven vakmensen voel je terug in de collectie baden, kranen, wellness producten, douchevloeren en -wanden. Lees lekker verder en ontdek wat Xenz voor jouw comfort wensen kan betekenen. 

BEKIJK DE COLLECTIE

Xenz - Oer-Hollands bedrijf

Xenz: oer-Hollandse badkamerproducten

Xenz produceert al decennialang baden en douchevloeren. Door de markt van dichtbij te volgen spelen ze doeltreffend in op trends. Mede hierdoor is dit merk van Nederlandse bodem één van de grotere fabrikanten van badkamer producten.

Gekleurd sanitair

Xenz besteedt maximale aandacht aan design en innovatieve oplossingen. Elk jaar worden er diverse nieuwe producten gepresenteerd, zoals de aanvulling in gekleurd keramisch sanitair. De producten gaan goed samen en zijn uitstekend te combineren, wat zorgt voor eenheid in de badkamer. Voor elke badkamer heeft Xenz passende producten, in diverse maten, voor grote of juiste kleine badkamers in de stijl die bij jou past. Xenz is verkrijgbaar bij Van Veen Tegels & Sanitair .

aanzicht van een koperkleurige vrijstaande badkraan, een donkergrijs vrijstaand ligbad en een eiken badplankje met kaarsjes, een fles wijn en twee wijnglazen

Ruime keuze Xenz-baden

Xenz bied je volop keuze. Of je nu op zoek bent naar een inbouwbad, een ruimtebesparend bad of een (half)vrijstaand bad. Bij beperkte ruimte, maar toch de wens voor een bad biedt Xenz baden met afgeschuinde hoek, bijvoorbeeld de Society of Lagoon. Douchen en baden tegelijk? Dat kan ook. Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Hoekbad met schuine vormgeving met in bad geïntegreerde kranen in contrasterende kleur
Douchevloer in licht contrasterende grijstint met verzorgingsproducten in opvallende groene verpakking

Xenz douchevloeren

Bij Xenz kun je kiezen uit een ruim assortiment douchevloeren en douchebakken. In diverse formaten, vierkant of rechthoekig, met de afvoer in het midden of minder in het zicht aan de muurzijde. Heb je een afwijkend formaat douchevloer nodig? Geen probleem! Xenz levert ook douchevloeren die vijfhoekig of zeshoekig zijn. Halfrond is ook mogelijk. Bekijk de mogelijkheden bij Van Veen Tegels & Sanitair .

XENZ COLLECTIE

Xenz - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sint Nicolaasga

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken