Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Sunshower Combi
Sunshower Combi - Sunshower Combi Sunshower Combi - Sunshower Combi
Een spabeleving bij jou thuis

Sunshower Combi

Met de Sunshower Combi haal je al het goede van de zon in uw douchecabine. De Sunshower Combi verwarmt je hele lichaam en biedt de voordelen van zowel zon- als infraroodlicht. Een ware spabeleving, maar dan gewoon bij je thuis.

Sunshower Combi - 1. Sunshower Combi White

Sunshower Combi White

De Sunshower Combi is een handige opbouwvariant. De Sunshower Combi kan op elegante wijze eenvoudig in de hoek van je badkamer gemonteerd worden. Ideaal als je weinig ruimte hebt of niet zit te wachten op een verbouwing. De Sunshower Combi heeft een afmeting van 145 x 30 x 20 cm en is verkrijgbaar in het wit. De voorkant van de Sunshower bestaat uit een gezandstraalde glasplaat en is afgewerkt met een slanke aluminium sierlijst.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Hoe werkt de Sunshower Combi?

De Sunshower is eenvoudig te bedienen. Met een druk op de knop kun je wisselen tussen de infraroodmodus of de zonlichtmodus. De ingebouwde timer houdt de tijd voor je in de gaten en zorgt ervoor dat de Sunshower maximaal tien minuten aanstaat.

Sunshower Combi - 2. Sunshower Combi hier werkt deze
Sunshower Combi - 2. Sunshower Combi hier werkt deze

Sta je enkele keren per week maximaal tien minuutjes voor deze Sunshower? Dan houd je op een verantwoorde manier je vitamine D-gehalte op peil en krijg je een gezonde teint over het hele lichaam. Het infraroodlicht zorgt tevens voor ontspanning en verlichting van pijn.

Voordelen van infraroodlicht

De Sunshower Combi biedt zowel zonlicht als infraroodlicht. De infraroodstraling geeft warmte af die tot diep in de huid doorwerkt. Je krijgt naast een heerlijk ontspannend gevoel een verbeterde doorbloeding en mogelijk minder last van eventuele rug- en nekklachten, spierpijn of reumatische klachten.

Voordelen van uv-licht

Zonlicht is een bron van vitaliteit, zorgt voor een opgewekt gevoel en voor de aanmaak van vitamine D. Deze vitamine zorgt voor een verhoogde weerstand, sterke botten en een fit gevoel. De zonlicht straling van de Sunshower is vergelijkbaar met de zomerzon in Nederland en valt binnen de veiligheidsgrenzen zoals aangeven door het KWF.

SUNSHOWER COLLECTIE
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief