Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
primabad badkamermeubelen logo
Primabad - Primabad Primabad - Primabad
Specialist in opbergen

Primabad badkamermeubels

Primabad wil dat iedereen kan genieten van een mooie badkamer met genoeg opbergruimte. Het assortiment badkamermeubels is daarom zeer uitgebreid en bestaat uit meerdere series in diverse prijsklassen. Binnen iedere serie is het mogelijk om samen met Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga jouw ideale badkamermeubel te ontwerpen. Zo kun je het meubel aanpassen aan de stijl en het formaat van je badkamer.

BEKIJK DE COLLECTIE

Primabad Made NL 2300 met ribbelfront

Primabad badkamermeubels zelf samenstellen 

Iedere meubelserie van Primabad is naar eigen wens samen te stellen, omdat alle meubels uit losse onderdelen bestaan. Het is mogelijk om zelf het wastafelblad, de kleuren, kasten en handgrepen te kiezen en de breedte van het meubel te bepalen. Het wastafelblad is bijvoorbeeld verkrijgbaar in kunstmarmer (acryl), betonlook en keramiek. Of een HPL blad met opbouwkommen.

Jouw badkamerspecialist Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga vertelt je graag meer over Primabad badkamermeubels.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Primabad op tv - Woontrends SBS6

Het programma Woontrends van SBS 6 is op bezoek bij Primabad. In dit item neemt Jan Zwanenberg van Primabad de kijker mee in het productieproces dat volledig op Hollandse bodem plaatsvindt. Ontdek de vele voordelen van een badkamermeubel van Primabad.

Trek je badkamermeubels door naar het toilet

Primabad kleuren en structuren

De badkamermeubels van Primabad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Wat dacht je van Eucalyptus-groen? Of ga voor een populair keuze voor veel badkamers: een houttint. Hazel Brown, Beach Wood of Stone Grey bijvoorbeeld. De kleur en structuur geven de badkamer een natuurlijke uitstraling. Jouw badkamerspecialist Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga geeft je graag advies over de mogelijkheden van een badkamermeubel in houtkleur in je badkamer.

Primabad - Primabad badkamermeubels kleuren en structuren

Asymmetrisch meubel: anders dan anders

Primabad heeft badkamermeubels in het assortiment die jouw badkamer uniek maken. Neem nou de Primabad Blend asymmetrisch. Dit mooie meubel van 120 cm breed heeft een asymmetrisch wastafelblad. Erg handig, want je kunt naast de ruime wasbak leuke accessoires kwijt. Extra mooi in combinatie met een wastafelkast met open gedeelte. In de lades kun je shampooflessen en toilettassen kwijt en het open gedeelte biedt plaats voor je mooiste handdoeken en accessoires. 

Primabad - Asymmetrisch & Breedtematen
Primabad - Asymmetrisch & Breedtematen

Diverse breedtematen

Voor iedere ruimte en gezinssituatie is er een badkamermeubel. Het Primabad Original badmeubel bijvoorbeeld is leverbaar in breedtematen die variëren van 120 cm tot een maximum van 280 cm. Een groot badkamermeubel is zeer geschikt voor (grote) gezinnen. Zelfs voor de kleine badkamer is er een Primabad badkamermeubel. Kies bijvoorbeeld voor een badmeubel met een breedtemaat van 60 cm. Door de lades zorgt dit compacte meubel toch voor voldoende opbergruimte.

Vijf jaar garantie op je badkamermeubel

Bij aankoop van een badkamermeubel wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Kies je voor een badmeubel van Primabad? Dan kies je voor hoge kwaliteit. Je hebt na aankoop van een Primabad badkamermeubel altijd recht op 10 jaar garantie. Zo ben je verzekerd van jarenlang opbergplezier.

Primabad - Primabad vijf jaar garantie op je badkamermeubel
Primabad - Primabad vijf jaar garantie op je badkamermeubel

Primabad Move zorgmeubel

Het Primabad Move zorgmeubel heeft een moderne uitstraling en is geschikt voor de minder valide badkamer. Het badkamermeubel is in hoogte verstelbaar van 75 tot 95 centimeter en de spiegel beweegt automatisch mee. Zo kun je de wastafel afstemmen op een werkhoogte die voor jou prettig is. Voor de kastombouw heb je de keuze uit 46 moderne kleuren, zodat het meubel perfect bij je badkamer past.

Primabad collectie

Primabad - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sint Nicolaasga

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken