Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Ideal Standard
Ideal Standard - Ideal Standard Ideal Standard - Ideal Standard
Totaaloplossingen voor je badkamer

Ideal Standard

Maak van je badkamer een echte leefruimte met Ideal Standard. Vakmanschap en de beste materialen vormen al meer dan 100 jaar een sterk team bij Ideal Standard. En dat maakt het een assortiment van topkwaliteit! Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga vertelt je graag meer over de verschillende collecties van Ideal Standard waarin design en functie altijd hand in hand gaan.

BEKIJK DE COLLECTIE

Ideal Standard - 1. Ideal Standard complete badkamer

Complete badkamer met Ideal Standard

Bij het inrichten van de complete badkamer kiest men vaak voor producten die qua design overeenkomen. Ideal Standard heeft meerdere complete collecties in haar assortiment. Kies je voor een van deze uitgebreide series? Dan heb je alles in huis om de badkamer geheel in één stijl in te richten. Dat schept rust, eenheid en balans.

Jouw badkamerspecialist Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga vertelt je graag meer over Ideal Standard.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Slimme oplossingen

De designers van Ideal Standard volgen designtrends en technologische innovaties op de voet. Alle producten blinken daarom niet alleen uit in design, ze zijn ook voorzien van de nieuwste snufjes. Zo kun je met Idealblue comfortabel én milieuvriendelijk douchen en zorgen Easyfix en Topfix ervoor dat lekkende kranen en hardnekkige kalkaanslag verleden tijd zijn.

Ideal Standard - 2. Ideal Standard slimme oplossingen
Ideal Standard - 3. Het mooiste design

Het mooiste design

De designers van Ideal Standard volgen designtrends en technologische innovaties op de voet. Alle producten blinken daarom niet alleen uit in design, ze zijn ook voorzien van de nieuwste snufjes. Zo kun je met Idealblue comfortabel én milieuvriendelijk douchen en zorgen Easyfix en Topfix ervoor dat lekkende kranen en hardnekkige kalkaanslag verleden tijd zijn. En wat dacht je van deze roze waskom uit de Ipalyss-collectie? Deze collectie wastafels en fonteinen is bijzonder door het ultradunne keramiek en de tien trendy kleuren, waarin de collectie verkrijgbaar is. Een lust voor het oog!

Ideal Standard collectie
Ideal Standard - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sint Nicolaasga

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief