Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Badenplus Collectie badkamerkraan
Badenplus Collectie badkamerkraan - Badenplus Collectie badkamerkraan Badenplus Collectie badkamerkraan - Badenplus Collectie badkamerkraan
Eyecatcher in je badkamer

Baden+ Collectie badkamerkraan

Kranen maken je badkamer compleet. Het zijn echte sfeermakers en ze zorgen voor optimaal gebruikscomfort met de juiste bediening. In de Baden+ Collectie, het huismerk van Baden+, vind je prachtige, kwalitatieve kranen voor iedere badkamer. In de kleur chroom en tegenwoordig ook in vele andere kleuren. Maak kennis met onze kranencollectie voor de wastafel, bad én douche.

Badenplus Collectie badkamerkraan - 1. Baden+ Collectie badkamerkraan

Baden+ Collectie badkamerkraan

Meestal kies je meerdere kranen uit voor je badkamer. Voor de douche, de wastafel en eventueel voor een bad. De kunst is om deze zorgvuldig op elkaar af te stemmen. Zo zet je met de kranen één stijl in je badkamer neer. Met de Baden+ Collectie badkamerkranen kan dat uitstekend. Binnen ons huismerk vind je een ruime keuze in mooie, kwalitatieve kranen.  

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ruime keuze in kranen

De kranen uit de Baden+ Collectie vallen op door de hoogwaardige kwaliteit en mooie designs. Het kraanhuis, oftewel de buitenkant van de kraan, bepaalt het uiterlijk. Gaat je keuze uit naar een robuuste, moderne of juist verfijnde look? Naast verschillende vormen en hoogtes heb je ook een ruime keuze in kleuren. Een kraan uit de Baden+ Collectie draagt hoe dan ook bij aan de sfeer van de badkamer. Zeker als je de kranen op elkaar afstemt. Geef bijvoorbeeld met een nieuwe kraan en matching sifon je toilet een hele nieuwe uitstraling. 

Badenplus Collectie badkamerkraan - 2. Ruime keuze in kranen
Badenplus Collectie badkamerkraan - 2. Ruime keuze in kranen

Trend: gekleurde kranen

Dankzij de geavanceerde technologie van tegenwoordig laat onze kranen binnen de Baden+ huismerkcollectie niet alleen spannende vormen zien, maar ook allerlei kleuren, zoals messing, koper, zwart en donkergrijs (gun metal).  Vroeger kozen de meeste mensen voor chroom, maar tegenwoordig zien we steeds meer gekleurde kranen in de badkamer. Geef je badkamer bijvoorbeeld een trendy look met een koperkleurige kraan of kies voor een gouden kraan voor een klassieke touch. 

De juiste kraan kiezen

Bij de keuze van een kraan gaat het om wat jij mooi vindt, maar ook om wat praktisch en comfort verhogend is. Je hebt inbouw en opbouw kranen met verschillend design, in verschillende formaten en met hoge of lage uitloop. Kies je voor een mooie opbouwkom, dan is het belangrijk om de juiste diepte, hoogte en druk op de kraan te kiezen. Om zo de waterhoeveelheid te reguleren en niet alles onder te spetteren. Een kraan uit de muur oogt niet alleen heel opgeruimd, de inbouwkraan geeft je ook meer ruimte op de wastafel. Bovendien heeft de kraan als bijkomend voordeel dat je de wastafel makkelijker schoonmaakt. 

Badenplus Collectie badkamerkraan - Badenplus Collectie kranen
Badenplus Collectie badkamerkraan - Badenplus Collectie kranen

Kraan op het toilet

Op het toilet is vaak ruimte voor een kleine fonteinkraan op het toiletmeubel. Enkel koud water is meestal voldoende. Toch is de uitstraling van deze kraan ook heel belangrijk voor de uitstraling van de toiletruimte. In de Baden+ Collectie vind je diverse kranen die geschikt zijn voor de toiletruimte. We adviseren je graag.

BADEN + COLLECTIE BADKAMERKRANEN
Baden+ Collectie kraan toilet fonteinkraantje
Baden+ Collectie kraan zwart detail
Baden+ Collectie kraan S22 inbouwkraan chroom
Baden+ Collectie kranen doucheset

Trendtip: zwarte kraan

Zwart in de badkamer is een trend van nu. Het huismerk van Baden+ speelt hier op in door een matzwarte kraan aan de collectie toe te voegen. Deze badkamerkraan zorgt voor een robuuste, industriële look. Zeker als je de zwarte kraan combineert met een solid surface wastafel of een betonlook opbouwkom.

Inbouwkraan of opbouwkraan?

De keuze voor een inbouw- of opbouwkraan heel belangrijk. Het voordeel van een inbouwkraan is dat enkel de essentiële onderdelen zichtbaar zijn, de rest zit verborgen in de wand. Dat geeft een mooi effect én is gemakkelijk schoon te houden. Een opbouwkraan is sneller gemonteerd, is goedkoper en is verkrijgbaar in veel varianten.

BADEN+ COLLECTIE
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief