Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Installatie - Installatie Installatie - Installatie
Van Veen Tegels & Sanitair

Ons vaste installatieteam

Wanneer je een nieuwe badkamer bij Van Veen Tegels en Sanitair koopt, ben je verzekerd van een juiste installatie. We hebben onze naam in Friesland opgebouwd door jaren vakwerk te leveren op het gebied van tegels. Daar hebben we nu ook de badkamertak aan toegevoegd. We verzorgen de badkamerinstallatie op hetzelfde kwaliteitsniveau als de tegels. We streven naar de beste kwaliteit, van badkamerontwerp tot badkamerinstallatie. Je hebt één aanspreekpunt, zodat alle afspraken goed bewaakt worden. En dat is wel zo fijn.

Installatie - 1. Veen Badkamer installatie vraagt vakmanschap

Badkamerinstallatie vraagt vakmanschap

Het bouwen of verbouwen van een complete badkamer is een complex traject. Het start met bouwtechnisch werk. Daarna moeten de leidingen vaak vervangen of verlegd worden. De elektriciteit wordt veilig geïnstalleerd en tenslotte wordt de badkamer betegeld en eventueel voorzien van stucwerk. En wil je extra comfort? Dan leggen we heerlijke vloerverwarming aan. Niet alleen comfortabel, maar ook hygiënisch! Ons vaste installatieteam bestaat uit goed geschoolde, ervaren medewerkers. Zij zorgen ervoor dat je badkamer niet alleen mooi oogt, maar dat ook de techniek achter de muur en onder de vloer perfect is.

Grote tegels vereisen vakwerk

Tegenwoordig zijn de tegels op de wand of op de vloer steeds groter. Er zijn zelfs XXL-tegels van 1.20 x1.20 m of slabs van vloer tot plafond. Mooi, maar het vereist wel extra deskundigheid in het leggen van de tegels. De ondervloer moet perfect vlak zijn en de tegel wordt met een speciaal systeem in één keer strak gelegd. Een grote tegel heeft immers minder speling in voegwerk, om marges te corrigeren. Van Veen heeft een vast team van 30 tegelzetters dat staat voor vakmanschap.

Installatie - 2. Veen De trend in grote tegels/Badkamer verbouwen
Installatie - 2. Veen De trend in grote tegels/Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen in de wijde omgeving van Sint Nicolaasga

Wil je jouw nieuwe badkamer laten bouwen door ons deskundige installatieteam? Van Veen Tegels en sanitair is gevestigd in Sint Nicolaasga, vlakbij Heerenveen en Joure. We werken in de ruime omtrek van Sint Nicolaasga. Zo hebben we ook klanten in Sneek, Workum, Hindeloopen en Lemmer.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sint Nicolaasga

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Van Veen Tegels & Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Van Veen Tegels & Sanitair ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken