Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Inspiratie: voor een kleine badkamer - Inspiratie: voor een kleine badkamer

Inspiratie: voor een kleine badkamer

In de meeste Nederlandse huizen is het oppervlak in de badkamer beperkt. Het liefst genieten we met z’n allen van een complete badkamer die aan alle eisen voldoet. Met een slim badkamerontwerp kan een kleine badkamer ook compleet zijn. Het is zelfs mogelijk om een kleine badkamer te laten ontwerpen mét inloopdouche of ligbad.

Bij het inrichten van een badkamer houdt u met veel elementen rekening. Ramen, deuren en het leidingwerk moeten bijvoorbeeld ook meegenomen worden in het badkamerontwerp. Het badkamerontwerp van een kleine badkamer is een cruciale factor, omdat er hier slim omgegaan moet worden met de ruimte. Van Veen Tegels & Sanitair geeft u graag advies over de indeling en het inrichten van een kleine badkamer.

  Inspiratie: voor een kleine badkamer - 1. Slim badkamerontwerp

Slim badkamerontwerp

Vraag uw Baden+ adviseur Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga ook eens naar de mogelijkheden van een T-opstelling in uw badkamer. Deze indeling maakt het mogelijk om uw badkamer te voorzien van een royale douchecabine of inloopdouche, een ruim badkamermeubel én een toilet. Met een T-opstelling benut u de ruimte optimaal en creëert u lekker veel privacy.

Maak een afspraak met uw badkamerspecialist of kom langs in de showroom in Sint Nicolaasga.

Maak een afspraak  

Een kleine badkamer met inloopdouche

De T-opstelling zorgt ervoor dat u kunt genieten van een ruime inloopdouche. Bij een T-opstelling is het badkamermeubel tegen een wand geplaatst. Achter deze wand bevinden zich het toilet en de inloopdouche. Ook deze ruimtes zijn van elkaar gescheiden door een wand. Zo is de halve badkamer benut met een douche, een toilet en een badkamermeubel.

  Inspiratie: voor een kleine badkamer - 2. Inspiratie kleine badkamer
  Inspiratie: voor een kleine badkamer - 2. Inspiratie kleine badkamer
Een T-opstelling maakt een complete badkamer mogelijk.

Een bad in een kleine badkamer

Na een dag werken verlangen veel Nederlanders naar een ontspannend bad, gevuld met warm water om de stress van u af te laten glijden. Vaak wordt gedacht dat een ligbad in de kleine badkamer een onmogelijke wens is, waardoor men sneller kiest voor een douchecabine. Toch zijn er diverse mogelijkheden.

  Inspiratie: voor een kleine badkamer - 3. Een bad in een kleine badkamer
  Inspiratie: voor een kleine badkamer - 3. Een bad in een kleine badkamer

Slimme oplossingen

Een afgeschuind bad past in veel gevallen namelijk wel in een compacte badkamer. Bij een afgeschuind bad loopt de rand van het bad af, waardoor er extra loopruimte ontstaat. In deze extra ruimte kunt u bijvoorbeeld een badkamermeubel kwijt. Een compact, ondiep badmeubel van Sphinx biedt voldoende opbergruimte en neemt weinig ruimte in beslag.

Aan de slag met uw eigen badkamer

Bent u op zoek naar een slim ontwerp voor uw badkamer? Met de badkamer ontwerptool kunt u zelf aan de slag met uw eigen badkamer. Eerst even inspiratie opdoen? In de showroom kunt u diverse voorbeelden van kleine badkamers bekijken. Maak hiervoor een afspraak met Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga. We maken graag een vrijblijvend ontwerp op basis van de maten van de ruimte en uw wensen.

Maak een afspraak  
Deel dit artikel
  Inspiratie: voor een kleine badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 130-pagina tellende badkamerboek gratis op bij uw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen  
Inspiratie: voor een kleine badkamer - Reviewblok
Inspiratie: voor een kleine badkamer - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties