Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
V&B tegels
V&B tegels - V&B tegels
Stijlvol, modern en functioneel

Villeroy & Boch tegels

Met ongeëvenaarde ervaring en vakmanschap levert Villeroy & Boch de mooiste producten voor huis en badkamer. In de badkamerwereld is Villeroy & Boch een geliefd merk vanwege de hoogwaardige kwaliteit en het grote aanbod tegelcollecties. De tegels zijn extreem duurzaam. Villeroy & Boch heeft onder andere CeramicPlus en Vilbostoneplus ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat tegels lang mee gaan en beschermd worden tegen vuil en beschadigingen.  Bij Van Veen Tegels & Sanitair kunt u veel tegels uit het assortiment van Villeroy en Boch bekijken. Wij vertellen u graag meer over dit bijzondere merk. 

BEKIJK DE COLLECTIE

  V&B tegels - 1. V&B enorm aanbod tegelcollecties

Enorm aanbod tegelcollecties

Duik in de tegelcollectie van Villeroy & Boch. Met de enorme variatie aan tegels van Villeroy en Boch kunt u verrassende accenten plaatsen op de wanden. Denk aan mozaïektegels. Kiest u voor tijdloze elegantie? Ga dan voor donkere tegels, bijvoorbeeld in antraciet. Lichte tegels in aard- en crèmekleuren geven een ruimtelijke uitstraling. Of een marmer- of houtlookprint voor een natuurlijke, behaaglijke sfeer. Graag laten we u een aantal fraaie Villeroy & Boch tegelcollecties zien.

Uw badkamerspecialist Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga vertelt u graag meer over Villeroy & Boch tegels.

Maak een afspraak  
  V&B tegels - 2. V&B tegels Newtown

Villeroy & Boch tegels Newtown

De Newton tegelcollectie kenmerkt zich door een used-look decor. Deze vintage decortegels doen denken aan vervlogen tijden, aan de sjieke jugendstil uit begin vorige eeuw. In het design zijn mooie steenstructuren gecombineerd tot een nieuw soort oppervlak, waardoor ze een zeer natuurlijk karakter krijgen. Hiermee geeft u de badkamer een bijzondere sfeer. De tegels zijn verkrijgbaar in 60 x 60 cm, maar ook in een kleiner formaat van 7,5 x 7,5 cm. De tegels lijken door de vintagelook gebruikt, maar beschikken over alle technische voordelen van het geglazuurde vilbostone porcellanato.

Villeroy & Boch Porcellanato tegels

Naast keramische wandtegels levert Villeroy & Boch ook Porcellanato vloer- en wandtegels. Vilbostone Porcellanato is leverbaar als ongeglazuurd en geglazuurd materiaal, met mat-, gepolijst-, halfgepolijst- en reliëfoppervlak. Geglazuurd Porcellanato wordt gebruikt voor de vloer en wand. Door het glazuur zijn de tegels waterdicht. Ongeglazuurd Porcellanato wordt vaak voor vloeren gebruikt. Het wordt op zeer hoge temperatuur gebakken, is door en door gekleurd, waterdicht en heeft een zeer hoge slijtvastheid. Ook na tientallen jaren van intensieve belasting vertonen deze tegels nauwelijks sporen van slijtage.

  V&B tegels - 4. V&B Porcellanato tegels
  V&B tegels - 3. V&B tegels met CeramicPlus en Vilbostoneplus

Villeroy & Boch Tegels met CeramicPlus en Vilbostoneplus

Keramische wandtegels worden duurzaam veredeld met CeramicPlus. Hierdoor krijgt vuil geen kans om zich te hechten, u spoelt het vuil makkelijk weg met water. De beschermende coating Vilbostoneplus maakt de porcellanato vloer- en wandtegels van Villeroy & Boch resistent tegen vuil en vlekken en zelfs tegen vorst. Hierdoor kost het u geen enkele moeite om de Villeroy & Boch vloertegels schoon te houden.

Villeroy en Boch tegel collectie
   

V&B Excellence tegelcollecties

   

V&B Nature tegelcollecties

  V&B tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

V&B tegels - Reviewblok
V&B tegels - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties