Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Vasco designradiator
Vasco designradiator - Vasco designradiator
De mooiste warmtebron in huis

Vasco aluminium designradiator

Een Vasco designradiator is er voor iedereen. Of u nu op zoek bent naar dé eyecatcher in huis, een onderhoudsvriendelijk model of een energiezuinige designradiator. Horizontaal of verticaal, met handdoekhouder of zonder. De mogelijkheden zijn oneindig. De specialisten van Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga laten u graag de complete collectie aluminium radiatoren zien.

Vasco designradiator - 1. Vasco designradiator van aluminium

Designradiator van aluminium

Vasco heeft een breed assortiment aan aluminium design radiatoren. Een designradiator van aluminium heeft een vijfde van de waterinhoud van een klassieke radiator. Dit komt omdat aluminium dunner is. De voorplaat is daarom sneller warm. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Het lichte gewicht van aluminium zorgt er tevens voor dat de radiator direct aan de muur kunt hangen. U heeft geen verankeringen nodig.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Vasco Mono: Design en warmte naadloos verweven

Een designradiator met een scala aan mogelijkheden. De Vasco Mono is een smalle aluminium designradiator. Deze radiator brengt uw huis op de perfecte temperatuur en het design is een lust voor het oog. De aansluitingen zijn niet zichtbaar. Dit maakt de Mono een echte eyecatcher.

Vasco designradiator - 2. Vasco Mono: design en warmte naadloos verweven
Vasco designradiator - 2. Vasco Mono: design en warmte naadloos verweven

De Vasco Mono is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Vasco Beams en de Bryce. De Vasco Beams kenmerkt zich door de strakke, geometrische balken. De Bryce is een designradiator die door de fijne, onregelmatige structuur telkens weer nieuwe lichtschakeringen en contrasten oproept. De zorgt voor een natuurlijk element in uw ruimte.

Vasco Oni

Een uitblinker in de collectie aluminium designradiatoren is de Vasco Oni. Deze ultradunne designradiator is slechts 8 mm diep en kan daarom strak tegen de muur geplaatst worden. De Vasco Oni is verkrijgbaar als vlakke plaat of met stijlvolle handdoekuitsparingen. Door de vlakke plaat is de Vasco Oni zeer makkelijk te onderhouden.

Vasco designradiator - 3. Vasco Oni
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Meer designradiatoren

Vasco heeft een groot scala aluminium designradiatoren om uw huis op stijlvolle wijze te verwarmen. Verkrijgbaar in allerlei designs, afmetingen en leverbaar in nagenoeg alle Vasco-kleuren. Er is altijd een passende radiator bij de stijl van uw badkamer. Ontdek alle aluminium designradiatoren van Vasco in de winkel. 

Vermogen radiator berekenen

Gaat u een designradiator kopen? Bereken altijd eerst het hoeveel vermogen u nodig heeft om de ruimte op de juiste temperatuur te verwarmen. Hiervoor heeft u de lengte-, breedte-, en hoogtematen van uw badkamer nodig. Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga berekent graag de capaciteit van de radiator voor u. 

VASCO COLLECTIE
 

Vasco elektrische radiator

 

Vasco blower

 

Vasco

Vasco designradiator - Reviewblok
Vasco designradiator - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties