Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Sealskin
Sealskin - Sealskin
Comfortabel douchen en baden

Sealskin

Sealskin is met recht een badkamerspecialist te noemen. Met jarenlange ervaring op het gebied van baden, douchen, wellness en badkamersfeer, maakt Sealskin de badkamerbeleving compleet. Service staat bij Sealskin centraal; een product is immers slechts zo goed als de service er omheen. Voor Sealskin is dat de normaalste zaak van de wereld, maar wel een zaak waar elke dag volop aandacht aan wordt besteed. We kiezen bij Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga niet voor niets voor Sealskin! 

BEKIJK DE COLLECTIE

  Sealskin - 1. Sealskin de specialist voor doucheoplossingen

Blik op de toekomst

Sealskin kijkt vooruit. Elke dag zijn de ervaren specialisten van Sealskin op zoek naar nieuwe producten voor uw badkamerbeleving. Daarbij hoort een professionele en uitgebreide productontwikkeling, uiteraard in eigen huis. Voor het beste ligbad of douchewand telt elk facet. Niet alleen het verbeteren van producteigenschappen, maar ook duurzaamheid in de breedste zin van het woord ligt dagelijks onder de loep. De laatste technieken, veilig gebruik van hoogwaardige materialen, veelvuldig testen; alleen als alles op elkaar is afgestemd ontstaan de producten waar Sealskin trots op is.

Maak een afspraak  
  Sealskin - 2. Sealskin springt in op trends

Sealskin springt in op trends

In veel interieurs ziet u tegenwoordig industriële, stalen deuren. Geïnspireerd door deze trend en de stoere industriële bedrijfspanden in New York ontwierp Sealskin de Sealskin Soho. Een serie innovatieve douchewanden en -deuren met zwartmetalen profielen. Deze ‘urban chique’ douchedeuren geven uw badkamer een moderne, stoere look. De zwarte profielen geven een mooi contrast met witte muren en wit keramiek in uw badkamer. Combineer met een zwarte douchekraan en u creëert een chique industriële look in uw badkamer.

  Sealskin - 3. Sealskin badkameraccessoires

Sealskin badkameraccessoires

Brilliance collection is de nieuwe trendy collectie badkameraccessoires van Sealskin. De collectie omvat een badmatten en toiletmatten van de allerbeste kwaliteit. Met recht een premium collectie met maar liefst 5 series die de mooiste materialen elk in hun eigen stijl combineren. Stuk voor stuk producten die met de grootste zorg zijn ontworpen en geproduceerd. De nieuwste aanwinst binnen de Sealskin Brilliance collection zijn de Copenhagen accessoires. Robuust beton gecombineerd met bamboe voor een trendy uitstraling. Door de betontrend in huis te halen met deze briljante accessoires, wordt uw badkamer of toilet weer helemaal up-to-date.

Garantie en service

Sealskin biedt een uitstekende service met een landelijk dekkende servicedienst. Nauwkeurige inmeting in opdracht van Baden+ en plaatsing van de douche, maar ook voor een eventuele reparatie of afstelling bent u met Sealskin’s serviceteam verzekerd van jarenlang bad- en doucheplezier. Met een gerust hart bieden we u dan ook 5 jaar volledige garantie op douchevloeren, douchewanden, baden en whirlpoolsystemen. Daarnaast geven we 10 jaar garantie op de beschikbaarheid van onderdelen.

  Sealskin - 4. Sealskin Garantie en service
Sealskin collectie
   

Sealskin douchewand en douchecabine

   

Industriële douchewand Soho

   

Sealskin ligbaden

  Sealskin - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Sealskin - Reviewblok
Sealskin - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties