Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Gira
Gira - Gira
Intelligente oplossingen voor een veilig en comfortabel huis

Gira

 Al sinds 1905 maken de slimme oplossingen van Gira onze woningen comfortabeler, energiezuiniger en veiliger. Wat dacht u van automatische verlichting, die aanspringt wanneer u de badkamer binnenloopt? Gira heeft intelligente functies en apparaten voor een gemakkelijke aansturing in huis. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, milieuvriendelijk en geproduceerd met het oog op duurzaamheid. 

BEKIJK DE COLLECTIE

Gira - 1. Gira slimme oplossingen

Gira automatische verlichting

Gira heeft intelligente oplossingen voor uw woning. Zo kunt u met de automatische verlichting van Gira besparen op elektriciteit. Het licht activeert pas wanneer u de kamer binnenloopt, waardoor de verlichting nooit meer onnodig hoeft aan te staan. Gira wijst u ook de weg in het donker met innovatieve oriëntatieverlichting. Deze plaatst u bijvoorbeeld bij de trap of in het toilet. 

Uw badkamerspecialist Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga vertelt u graag meer over Gira.

Maak een afspraak
Gira - 2. Bekroond desgin

Bekroond design

De producten van Gira kenmerken zich door gebruiksvriendelijkheid én design. Niet voor niets zijn de producten meerdere malen bekroond met diverse designawards. Het schakelmateriaal, zoals een wand- en contactdoos, is leverbaar in verschillende kleuren en designs. Hierdoor is er altijd een kleur die past bij de stijl van uw woning. Tip! Met de Gira designconfigurator stelt u zelf uw eigen schakelmateriaal samen.

Gira - 3. Gira geeft sfeer in huis

Gira geeft sfeer in huis

Naast praktische oplossingen die uw woning comfortabeler maken, heeft Gira ook producten in het assortiment die sfeer brengen in huis. Denk hierbij aan traploze dimmers die op ieder moment zorgen voor het juiste licht. Alle dimmers zijn leverbaar in verschillende varianten. Wat dacht u van een klassieke dimmer met draaiknop, of een touch-dimmer waarbij de lichtknop zelfs met lichte aanraking bediend kan worden?

Gira Collectie
 

Gira in de comfortbadkamer

 

Gira inbouwradio

Gira - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Gira - Reviewblok
Gira - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties