Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Geberit
Geberit - Geberit
Marktleider in toiletoplossingen

Geberit

De inbouwreservoirs van Geberit behoren tot de klassiekers van de moderne badkamerinstallatie. Het inbouwreservoir wordt in de wand weggewerkt en aan de muur ziet u slechts de bedieningsplaats en het toilet. Voor bijna elke situatie heeft Geberit een oplossing in de vorm van een reservoir. Naast inbouwreservoirs is Geberit groot in douchewc’s, douchegoten en leidingwerk. Bij Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een Geberit inbouwreservoir, AquaClean douchewc of een chic bedieningspaneel.

BEKIJK DE COLLECTIE

  Geberit - 1. Geberit: Vertrouwde keuze in uw badkamer

Vertrouwde keuze in uw badkamer

Wanneer u besluit een toilet in uw badkamer te laten installeren is het belangrijk om te kiezen voor een kwalitatief inbouwreservoir. De naam zegt het al: het reservoir wordt ingebouwd. Dat betekent dat het reservoir bij een mankement niet zomaar meer verwijderd kan worden. De toiletoplossingen van Geberit zijn een vertrouwde keuze in de badkamer. Met 150 jaar kennis en ervaring op zak, levert Geberit uitstekende kwaliteit en duurzame materialen.

Uw badkamerspecialist Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga vertelt u graag meer over Geberit.

Maak een afspraak  
  Geberit - 2. Geberit een stijlvolle afwerking

Een stijlvolle afwerking

Een bedieningspaneel is tegenwoordig veel meer dan alleen een knop om het toilet door te spoelen. De panelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en materialen, zodat u deze kunt afstemmen op de stijl van uw badkamer. Voor iedere toiletoplossing is er een speciale bedieningsplaat verkrijgbaar die naar eigen smaak samengesteld kan worden. Het Sigma40 paneel is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor het Geberit DuoFresh toiletsysteem.

  Geberit - 3. Geberit voorbereid op de toekomst

Voorbereid op de toekomst

Ieder inbouwreservoir van Geberit is klaar voor de toekomst. Een Geberit systeem bevat diverse aansluitingen. Zo kan er op een later moment altijd een AquaClean, waarmee u met water wordt gereinigd, aangesloten worden. Enkele toiletsystemen zijn tevens voorbereid op de Geberit DuoFresh, het toiletsysteem dat vieze geurtjes bij de bron aanpakt en zuivert.

Geberit collectie
   

Geberit AquaClean Sela douchewc

   

Geberit AquaClean Mera douchewc

   

Geberit Monolith

   

Geberit AquaClean

   

Geberit AquaClean Tuma douchewc

   

Geberit DuoFresh

  Geberit - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Geberit - Reviewblok
Geberit - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties