Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Mix & Match Tegels
Mix & Match Tegels - Mix & Match Tegels
Bijzondere tegels in de nieuwste trends

Mix & Match tegels

Tegels zijn echte smaakmakers in de badkamer. Wilt u een warme, landelijke uitstraling? Of gaat u voor een moderne, strakke look? Baden+ heeft met veel aandacht het tegelassortiment van Mix & Match voor u samengesteld.

  Mix & Match Tegels - 1. MM Tegels in de laatste trends

Mix & Match tegels in de laatste trends

Binnen de Mix & Match tegelcollectie vindt u allerlei kleuren, vormen en maten die op dit moment de trend zijn. Prachtige betonkleuren, warme wittinten en marmer- en houtstructuren die niet van echt te onderscheiden zijn. Ook qua formaat is er erg veel keuze. Van XXL-tegels, stijlvolle witte tegels van 30 x 90 cm tot handgebakken tegels.  

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak  

Unieke designs

Een van de nieuwste trends op tegelgebied is de visgraat trend. Langwerpige tegels worden in een visgraatmotief ingelegd. Mooi én praktisch. De voegen geven de vloer namelijk een natuurlijk anti-slipeffect. Een andere unieke techniek zijn de kiezelmozaïek tegels van Mix & Match. Deze tegels geven de badkamer een bijzonder accent.

  Mix & Match Tegels - 2. MM Unieke designs
  Mix & Match Tegels - 2. MM Unieke designs

Mix & Matcht u graag in de badkamer? Overweeg dan patchwork. Hiermee kunt u met verschillende patronen uw eigen, unieke ontwerp maken. Wat uw smaak ook is: met de Mix & Match tegels van Baden+ maakt u een eigentijds statement.

XXL-tegels

Badkamertegels worden steeds groter. Binnen het Mix & Match assortiment van Baden+ vindt u ook veel grote tegels. Maten van 60 x 60cm, 80 x 80cm of zelfs 1 meter x 1 meter zijn niet meer ongewoon. Kiest u voor een XXL-tegel in uw badkamer dan lijkt de ruimte groter. XXL-tegels zijn verkrijgbaar in allerlei prints en kleuren. Hiermee kunt u hele mooie combinaties maken.

  Mix & Match Tegels - XXL-tegels
  Mix & Match Tegels - Tegels met natuurlijke uitstraling

Tegels met natuurlijke uitstraling

Tegenwoordig zijn tegels in allerlei kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. In veel moderne badkamers zie je tegels in natuurtinten. Lichte aardekleuren, veel verschillende grijstinten, betonlook of marmerlook. Hiermee creëert U een moderne badkamer met een natuurlijke uitstraling. U haalt de rust van buiten naar binnen, zodat u heerlijk kunt ontspannen in uw badkamer.

MIX & MATCH TEGELCOLLECTIE
Mix & Match tegels marmer douche
Mix & Match patchwork mozaiek tegels toilet
Mix & Match houtlook tegels badkamer
Mix & Match tegels betonlook grijs met Sunshower

Tip: smalle tegelvoegen

Wilt u kleine, smalle tegelvoegen? Dan zijn gerectificeerde tegels een goede keuze. Dit zijn tegels die recht afgezaagd zijn en hierdoor strak op elkaar te tegelen zijn. Dat geeft een mooi effect en is erg handig voor het schoonmaken. Ook deze tegels zijn onderdeel van onze huismerkcollectie.

Houtlook tegels

Droomt u ook van een warme houtsfeer in de badkamer? Keramieken tegels met houtlook zijn de trend op tegelgebied. Net echt en dankzij het materiaal toch geschikt voor een vochtige badruimte. Met houtlook tegels van Mix & Match creëert u een warme sfeer in uw badkamer.

MIX EN MATCH COLLECTIE
   

Mix & Match badkamermeubel

   

Mix & Match Douche

   

Mix & Match Kraan

   

Mix & Match Bad

   

Baden+ huismerk

   

Mix & Match Toilet

   

Mix & Match Radiator

   

Mix & Match badkameraccessoires

   

Mix & Match maatwerk

Mix & Match Tegels - Reviewblok
Mix & Match Tegels - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties