Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij

Douchebak

Douche - antracietgrijze douchevloer  

Praktische oplossingen

Tijdens het douchen is het belangrijk dat de badkamer droog blijft en dat het water snel en soepel wordt afgevoerd. Een douchebak of douchevloer vangt het overbodige water op. Van Veen Tegels & Sanitair heeft diverse soorten douchebakken in haar collectie. Verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. De acryl douchebak met hoge instap is namelijk allang niet meer de enige in zijn categorie!

Advies van uw specialist
Douche - douchevloer die past bij de sfeer in uw badkamer

Antislip douchevloer

Het oppervlak van een douchebak kan tijdens het douchen behoorlijk glad worden. Voorkom glijpartijen en laat uw douchebak behandelen met antislip-coating. Dit speciale laagje maakt het oppervlak ruwer en dus veiliger. Alle douchebakken van HSK kunnen voorzien worden van deze coating. Wij van Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een antislip douchevloer in uw badkamer.

Maak een afspraak
Veel keuze voor uw douchevloer

Welke douchevloer past bij u?

Er zijn talloze mogelijkheden om water tijdens een douchebeurt op te vangen en af te voeren. U kunt kiezen voor een douchebak of een douchevloer. Het verschil tussen een douchebak en een douchevloer zit in de instaphoogte. Een traditionele douchebak heeft een instaphoogte van 20 cm.

Een douchevloer is een lage douchebak waarbij de hoogte varieert van 3 tot 5 cm. Het voordeel hiervan is dat u een lage instaphoogte heeft, wat uw badkamer strak laat ogen. 

Douchevloer donkergrijs met glaswand
 
Douchevloer donkergrijs in witte badkamer

Naast deze oplossingen is het ook mogelijk om uw douchecabine of douchewand direct op de tegels te laten plaatsen waarbij een douchegoot van Easy Drain gebruikt wordt voor de waterafvoer. Zo kunt u drempelvrij douchen en stapt u zonder obstakels onder de douche. Wilt u een douchecabine op een tegelvloer laten plaatsen? De badkamerspecialisten van Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga adviseren u graag.

Een douchebak is bij Van Veen Tegels & Sanitair in meerdere maten verkrijgbaar. Zo zijn 90 x 90 cm en 100 x 100 cm gangbare maten, maar ook 120 x 100 cm en 150 x 100 cm behoren tot de mogelijkheden. Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga levert ook maatwerk douchebakken, waardoor er altijd een douchebak is die past in uw ideale badkamerontwerp.

Douchevloer in stijl van complete badkamer
Maak een afspraak
Douchvloer wit in badkamer met houten vloer
Een douchebak of douchevloer vangt het overbodige water op
Easy Drain douchegoot

Vergeet in het keuzetraject van een douchebak de waterafvoer niet. Kies voor een rvs douchegoot van Easy Drain of een betegelde doucheput.

Meer over waterafvoer
Douche - douchegoot van Easy Drain
Easy Drain douchegoot

Vergeet in het keuzetraject van een douchebak de waterafvoer niet. Kies voor een rvs douchegoot van Easy Drain of een betegelde doucheput.

Meer over waterafvoer
Douche - ultradunne douchevloer
Ultradunne douchevloer

Een Ultra Flat Solid douchevloer van Ideal Standard is 3 cm hoog en daardoor nauwelijks een obstakel als u de douchecabine instapt.

Lage douchevloeren
Douche - handige en stijlvolle vloerwisser
Moderne vloerwisser 

Met deze strakke vloerwisser van Sealskin is uw doucheruimte binnen no-time droog. Ideaal voor uw nieuwe douchebak of douchevloer. 

Meer Sealskin
Douchebak - Sfeerbanner-water

Doe meer inspiratie op!
 

TIPS VOOR EEN BLINKENDE DOUCHECABINE

Houd uw douchecabine schoon met de krachtige, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en deze slimme tips.

LEES ONS BLOG
 

Voordelen thermostaatkraan

Badtijd zorgt bij veel ouders voor extra alertheid. Een thermostaatkraan zorgt voor extra veiligheid tijdens het badderen.

LEES ONS BLOG
 

INSPIRATIE: ZWART
IN DE BADKAMER

De trend van nu is zwart! Zwart geeft een industriële, stoere look aan de badkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden?

LEES ONS BLOG

Onze merken

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Douchebak - Reviewblok
Douchebak - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties