Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij

Tegels in betonlook

Betonlooktegels - Betonlooktegels  

Voor een stoere uitstraling van uw badkamer

Tegels in betonlook zijn helemaal op hun plek in een industriële badkamer. Zéker als u ze combineert met wit sanitair en donkere accenten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de zwarte kranen uit de Cobber-serie van het merk Hotbath. Of naar het Sealskin douchescherm met zijn zwarte profielen. Ze maken de robuuste uitstraling van uw badkamer helemaal compleet. Wist u trouwens dat tegels in betonlook bijna niet van een echte betonvloer te onderscheiden zijn? De voeg heeft namelijk dezelfde kleur als uw tegels!

Advies van uw specialist
  Betonlooktegels - Advies van uw spec. - betonlooktegels

Hoe kies ik de juiste tegels in betonlook?

Het kiezen van tegels in betonlook is vaak een hele klus. Natuurlijk, stoer zijn ze allemaal. Stoer heeft alleen veel nuances. En elke kleur of print brengt ook weer een heel eigen sfeer met zich mee. Uw keuze hangt verder af van de vorm van de tegels. Gaat u voor vierkante of rechthoekige tegels? En kiest u voor veel reliëf of juist voor superstrak? In onze showroom kunt u alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken. En vergeet ook niet om even aan die betontegels te voelen. Dat geeft u vaak een nog betere indruk.

Wilt u een persoonlijk advies over de juiste tegels in betonlook? Maak dan een afspraak bij uw badkamerspecialist Van Veen Tegels & Sanitair  in Sint Nicolaasga.

Maak een afspraak  
RUIME KEUZE IN BETONTEGELS

Stoere badkamer

Voor liefhebbers van een stoere badkamer zijn tegels met betonlook misschien wel een must. Betontegels geven uw badkamer immers een lekker uitgesproken en robuust karakter. De betontegels van Sphinx bijvoorbeeld: bekend om hun natuurlijke kleuren met veel dieptewerking en reliëf. Daarmee maakt u op een heel slimme manier een stoer statement. En wilt u het helemaal perfectioneren? Combineer de betontegels dan met Beton Ciré. Het resultaat: een badkamer die even strak als stoer is!

Betonlooktegels - Betonlooktegels
 
Betonlooktegels - Betonlooktegels

Betonlooktegels voor de badkamer

Betontegels zijn niet alleen ontzettend mooi, maar ook zeer duurzaam. Daarom ziet u ze vaak terug in verschillende ruimtes van een woning. Toch zijn tegels met betonlook vooral geschikt voor uw badkamer. De harde toplaag zorgt er namelijk voor dat de kwetsbare badkamervloer niet snel beschadigt.

Bovendien bevatten veel betontegels een structuur die uitglijden voorkomt als de vloer nat is. En alsof dat nog niet genoeg is: betontegels zijn ook nog eens zeer eenvoudig te onderhouden. Wat wilt u nog meer? Kom langs in de winkel en laat u adviseren over soorten, maten en merken. We helpen u graag!

Betonlooktegels - Betonlooktegels
Maak een afspraak  
Betonlooktegels - Betonlooktegels
Tegels in betonlook geven uw badkamer een stoere en stijlvolle uitstraling.
Betonlook badkamer

Gaat uw droom voor een betonlook verder dan tegels? In dit blog laten wij zien hoe u de betonlook toepast in uw gehele badkamer.

Lees meer  
Betonlooktegels - Collage betonlooktegel 1 - betonlook badkamer
Betonlook badkamer

Gaat uw droom voor een betonlook verder dan tegels? In dit blog laten wij zien hoe u de betonlook toepast in uw gehele badkamer.

Lees meer  
Betonlooktegels - Collage betonlooktegel 3 - warmte onder uw voeten
Warmte onder uw voeten

Een betonlook geeft uw badkamer een industriële, koele sfeer. Om letterlijk meer warmte te creëren kiest u voor vloerverwarming van Magnum. Zo heeft u altijd warme voeten.

Meer Magnum  
Betonlooktegels - Collage betonlooktegel 2 - accessoires in betonlook
Accessoires in betonlook

Betonlook kunt u prachtig laten terugkomen in uw accessoires. Zo heeft de Sealskin Brillance collectie een lijn met betonlook accessoires. Hiermee haalt u kwaliteit en design in uw badkamer.

Meer Sealskin  
  Betonlooktegels - Sfeerbanner-geur

Doe meer inspiratie op!
   

LUXE WAND- EN VLOERTEGELS

In de uitgebreide collectie van Sphinx Tegels vindt u de mooiste keramische tegels van echte Nederlandse kwaliteit. 

LEES MEER  
   

Betonlook
badkamer

Beton geeft uw badkamer een stoere, industriële sfeer. In dit blog laten wij u zien hoe u betonlook toepast in uw badkamer.

LEES ONS BLOG  
   

FAMILIEBADKAMER
MET BETONLOOK

De betonlook badkamer van Baden+ is met zijn stoere look en ruimte opzet klaar voor het drukke gezinsleven.

LEES MEER  

Onze merken

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken  
 
Betonlooktegels - V&B tegels
 
Betonlooktegels - Sphinx tegels
 
Betonlooktegels - Baden+ huismerk
Betonlooktegels - Reviewblok
Betonlooktegels - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties