Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Joure - Badkamers Joure Badkamers Joure - Badkamers Joure

Badkamers Joure

Wil je straks genieten in een gloednieuwe badkamer in Joure of omgeving? Kom dan langs bij Van Veen Tegels & Sanitair in Sint Nicolaasga. Of je nu van modern, klassiek of industrieel houdt: wij ontwerpen en installeren de badkamer van je dromen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Joure

We vinden het belangrijk dat je nieuwe badkamer perfect bij je past. Daarom bespreken we jouw wensen in een vrijblijvend adviesgesprek. Onze ervaren ontwerper gaat vervolgens aan de slag met een uniek badkamerontwerp. Helemaal tevreden? Dan zorgt ons eigen installatieteam voor een vakkundige montage in Joure en omgeving. Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk onze complete badkamers in verschillende badkamerstijlen.

Bekijk complete badkamers

Badkamer Joure
Team Van Veen - badkamerwinkel nabij Joure

Badkamerwinkel nabij Joure

In onze badkamerwinkel in Sint Nicolaasga, nabij Joure, kun je volop badkamerinspiratie opdoen. Daar bekijk je verschillende voorbeeldbadkamers, toiletruimtes en sanitair. Ook vind je een grote tegelcollectie met wand- en vloertegels in diverse kleuren en formaten. Ons familiebedrijf wordt gerund door onze twee eigenaren, twee adviseurs en ruim 30 vaklieden. Zij verwelkomen je graag en vertellen je alles over de mogelijkheden.

Lees meer over ons

Of je nu van modern, klassiek of industrieel houdt: wij ontwerpen en installeren de badkamer van je dromen

Groot assortiment sanitair

Jouw nieuwe badkamer is niet compleet zonder sanitair. Een ligbad of douche om in te ontspannen, een meubel voor al je badkamerspullen. En wat vind je van een luxe Sunshower of vloerverwarming? Met ons uitgebreide assortiment kun je jouw ideale badkamer samenstellen. We hebben A-merken in onze collectie, maar hebben ook een huismerk met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Natuurlijk hebben we gedacht aan een diversiteit in stijl, kleur en formaat.

Kijk alvast even rond in onze collectie

Badkamer met Sunshower in Joure
Badkamerinstallatie Joure

Installatie Joure

De installatie van je nieuwe badkamer is complex. Er komen diverse disciplines samen, die perfect op elkaar moeten aansluiten. Bouwtechnisch werk, leidingen die vervangen of verlegd moeten worden, een veilige installatie van de elektriciteit. Daarom hebben we ervaren installateurs en tegelzetters in huis, die nauw met elkaar samenwerken. Tijdens de badkamerverbouwing heb je één vast aanspreekpunt, die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.

We installeren jouw badkamer in Joure en omgeving

Tegels Joure

In 1987 zijn we begonnen als tegelbedrijf. Inmiddels is ons familiebedrijf uitgegroeid tot totaalspecialist voor jouw badkamer, maar de passie voor tegels hebben we nog steeds. We verkopen wandtegels, vloertegels en buitentegels in ondenkbaar veel soorten. A-merken uit Nederland, maar ook unieke tegels buiten de landsgrenzen. Denk aan sfeervolle Portugese tegels. Onze 30 vaste tegelzetters plaatsen je tegels vakkundig. Zelfs grote tegels van 1.20 x 1.20 m en slabs van plafond tot vloer.

Lees meer

Tegels Joure
Badkamerontwerp Joure afspraak

Bezoek onze sanitairwinkel nabij Joure

Dus ben je op zoek naar een badkamer in Joure en omgeving? En vind je het prettig dat we alles verzorgen, van ontwerp tot en met de installatie? Bezoek dan onze sanitairwinkel in Sint Nicolaasga, nabij Joure. Ons enthousiaste team verwelkomt je graag en adviseert je over de mogelijkheden. Je kunt rustig rondkijken in de showroom, maar je kunt ook om de tafel zitten met onze badkamerontwerper. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak op een dag en tijdstip naar keuze.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers Joure - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sint Nicolaasga

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken