Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
Badkamer moodboard - Badkamer moodboard
Verzamel de mooiste badkamerafbeeldingen

Badkamer moodboard

Kom je op onze website leuke ideeën tegen voor je nieuwe badkamer? Sla ze dan gelijk op met ons online moodboard. Klik op de hartjes van de afbeeldingen. In een mum van tijd heb je zo de mooiste collage van jouw beste badkamer ideeën.

Ideeën voor jouw badkamer

Er is veel keuze in douches, baden, badkamermeubels, tegels en nog veel meer. Als je met een nieuwe badkamer aan de slag gaat, is het daarom een goed idee om te kijken wat je leuk vindt. Op onze website doe je volop inspiratie op. Je vindt sfeervolle afbeeldingen van allerlei stijlen badkamers en de nieuwste producten van onze badkamer merken. Surf langs onze complete badkamers en ontdek de nieuwste trends

Badkamer moodboard - 1. Een badkamer moodboard maken

Een badkamer moodboard maken

Jeuken je handen om aan de slag te gaan met jouw ideale badkamer? Je hoeft niet meer met schaar en lijm aan de slag om een collage van de meest aansprekende plaatjes te maken. Je kunt je eigen moodboard maken door eenvoudig op de hartjes van de badkamerafbeeldingen te klikken. Zo krijg je een online moodboard dat een goed overzicht van al jouw wensen geeft. Wil je je moodboard bewaren en delen? Maak dan eerst een account aan.

Tips voor je badkamer moodboard

Het maken van een moodboard kan heel handig zijn. Je krijgt een goed beeld van je wensen. Ook laat je met een moodboard makkelijk aan anderen zien welke stijl je aanspreekt. Kijk om een moodboard te maken allereerst naar welke badkamerstijl je aanspreekt. Ga je voor een moderne, luxe of een natuurlijke badkamer?

Badkamer moodboard - 2. Tips voor je badkamer moodboard
Badkamer moodboard - 2. Tips voor je badkamer moodboard

Maak een keuze uit het mooiste sanitair

Weet je welke badkamerstijl je aanspreekt? Zoom dan in op de verschillende producten. Dat kun je doen door naar onze merkenpagina’s te gaan. Zeker als je houdt van een bepaald merk, bijvoorbeeld Grohe of Sealskin. Maakt het merk je niet uit? Ga dan naar onze collectiepagina’s. Hier vind je allerlei mooie kranen, meubels, douches en alle andere zaken voor je badkamer. Bovendien krijg je hier ook gelijk advies en tips van onze experts.

Bewaar, mail of deel je badkamer moodboard

Heb je de nieuwste trends gespot en je ideeën op je moodboard verzameld? Dan kun je jouw lijstje met al je favorites bewaren, mailen of delen. Dit doe je door een account aan te maken. Zo bewaren we al je wensen op het moodboard en gaat het overzicht van je ideeën niet meer verloren.

Badkamer moodboard - 3. Bewaar, mail of deel je badkamer moodboard
Badkamer moodboard - 4. Next step: moodboard ideeën bekijken in de winkel

Next step: moodboard ideeën bekijken in de winkel

Online bekijken wat je mooi vindt en inspiratie opdoen is de eerste stap op weg naar jouw nieuwe badkamer. Echt tot leven komen je wensen in een badkamerwinkel. Onze badkamerspecialist Van Veen Tegels & Sanitair voorziet je daar graag van persoonlijk advies. Met je moodboard kan hij of zij je nog beter van dienst zijn en een badkamerontwerp op maat voor je maken. Print daarom je moodboard en neem hem mee. Of nog makkelijker: maak een account aan. Als je daarna een afspraak maakt via het moodboard wordt automatisch een link naar jouw moodboard meegestuurd naar de winkel.

Maak een afspraak

De zekerheid van Van Veen Tegels & Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Van Veen Tegels & Sanitair ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Badkamer moodboard - Reviewblok
Badkamer moodboard - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties