Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer

Top 5 inspiratiebronnen voor je badkamer

Ben je op een zoektocht om je ideale badkamer samen te stellen? ‘Inspiratie’ is dan het toverwoord. Waar doe je die op? Daar zijn veel mogelijkheden voor. Lees onze top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer. Speur ze allemaal af. Om zo tot het droomplaatje van jouw badkamer te komen.

Binnenkijken bij anderen

Internet is natuurlijk een bron van mogelijkheden. Typ badkamerinspiratie in en je komt talloze afbeeldingen van badkamers tegen. Vaak zeggen die niet zo veel. Daarom zijn binnenkijkers een leuk startpunt voor inspiratie. Je krijgt een inkijkje in iemands huis en leest waarom bepaalde verrassende keuzes zijn gemaakt. Kiezelstenen op de muur? Waarom niet?

Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 1. Binnenkijken bij anderen
Badkamermeubel met ribbelfront

Voorbeelden om je stijl te bepalen

Heb je door al dat kijken een idee gekregen van je stijl? Hou je van badkamers met een luxe hotelkamer uitstraling? Of ga je voor een meer moderne, industriële stijl met zwarte elementen en betonstuc muren? Kijk dan eens naar onze voorbeeldbadkamers. Hier zie je hoe je bijvoorbeeld een moderne badkamer creëert die tot in lengte der dagen modern zal ogen.

Lekker bladeren door boeken en folders

Duizelt al dat moois? Duik dan ook eens in een van onze folders of ons dikke badkamerboek. Hierin is al een selectie voor je gemaakt van de nieuwste trends en slimste adviezen. Vaak rondom een thema. Wil je graag inspiratie over tegels? In ons uitgebreide online tegelmagazine lees je echt alles over tegels. Ontdek de laatste trends en krijg de beste adviezen.

Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 2. Lekker bladeren door boeken en folders
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 2. Lekker bladeren door boeken en folders

Moodboard: verzamel wat jij mooi vindt

Heb je eenmaal een idee van jouw stijl en ideale indeling? Surf dan eens naar onze collectiepagina’s en kijk welke onderdelen in jouw badkamer moeten komen. Een douche, een bad, een badkamermeubel en toilet? Deze kun je perfect verzamelen op het online moodboard, door gewoon op de hartjes te klikken. Zo krijg je gelijk een goed beeld van je stijl en bundel je al je inspiratie in één overzicht!

Showroom: bekijken en voelen

De beste inspiratie krijg je in de showroom van je badkamerspeciaalzaak. Hier zie je het mooiste sanitair opgesteld in talloze combinaties. Zo krijg je een concreet beeld van alle mogelijkheden. Je kunt lades opentrekken, voelen hoe softclose werkt. Het verschil voelen tussen een glanzende keramieken en mat solidsurface waskom. Of ontdek of een houtlooktegel werkelijk oogt en voelt als echt hout. Al deze vragen en meer worden beantwoord in de showroom. Kom langs, want hier vind je badkameradviseurs die je echt inspireren!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 3. Showroom: bekijken en voelen
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - Nieuwsbrief


VOND JE DIT INTERESSANT?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • 6x inspiratie en advies in je inbox
  • Het startpunt van jouw droombadkamer
  • Handige tools en gratis downloads

JA, INSPIREER MIJ

Gerelateerde blogs

 

Een nieuwe badkamer. Waar moet je aan denken?

Een badkamer kiezen voor de komende vijftien jaar, dat is spannend. Wij helpen je een badkamer kiezen waarvan je optimaal zal genieten.

 

4 tips voor een slimme
badkamerindeling

Heb je een badkamer met een schuin dak, hoeken of een kleine ruimte? Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen.

 

Bad of douche? Dit moet je weten voor de beste keuze

Bad of douche? Dat kan lastig kiezen zijn. Zorg dat je niks belangrijks mist en lees de vele tips in dit blog. Met een verrassende suggestie op het eind!

Met liefde gemaakt
Afspraak maken