Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
 • Persoonlijk advies
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Tegelcombinaties: Japandi by Nature - Tegelcombinaties: Japandi by Nature Tegelcombinaties: Japandi by Nature - Tegelcombinaties: Japandi by Nature

Tegelcombinaties Japandi by Nature

Tegels met een natuurlijke uitstraling vormen de basis voor harmonie in de badkamer. Met levendige combinaties ademt de badkamer Japanse bescheidenheid en Scandinavische eenvoud. Creëer een frisse en kalme sfeer met Japandi by Nature in een licht kleurenpalet. Voor een warme, intieme uitstraling zijn tegels in diepere, aardse kleuren de beste keuze. Welke tegelcombinatie je ook kiest: Japandi by Nature tegels zijn de fundering voor een serene sfeer.

Tegelcombinatie 'Peaceful Oasis'

Een verfrissende duin- of strandwandeling is een goede manier om je hoofd leeg te maken. Met tegels in de kleuren travertin, crème en zand halen we dit natuurlijke gevoel naar binnen. Het matte, vervaagde oppervlak versterkt de natuurlijke uitstraling, waar marmerlook tegels en houtlook tegels subtiele kleurcontrasten bieden.

Accenttegels met natuurlijke texturen, zoals ribbels, omarmen Japandi by Nature. Dit geometrische lijnenspel zien we ook in het diagonale legverband van driehoekige tegels. Een andere knipoog naar de natuur is het honingraatverband van de micro-mozaïektegeltjes.

 

tegel moodboard volgens Japandi by Nature, in Peaceful Oasis variant
Accenttegels met natuurlijke texturen omarmen Japandi by Nature
Tegelcombinaties: Japandi by Nature - Tegelcombinatie 'Dark Wood'

Tegelcombinatie 'Dark Wood'

Bij deze tegelcombinatie draait alles om aardse kleuren. Koper, aarde, hout en natuursteen geven de ruimte een intieme uitstraling. De tegelcombinatie met een mix van deze donkere kleuren en aardse structuren vormt de basis voor Japandi by Nature.

Het doorleefde oppervlak van de tegels versterkt het natuurlijke karakter. Handgebakken zwarte accenttegels bieden een subtiel contrast in kleur en formaat. Tegels met een geometrisch lijnenspel creëren nog meer nuance. Wat dacht je van horizontaal geplaatste zwarte kitkat tegels? Of houtkleurige tegels, waarbij de verticale graveringen een contrasterende kleur zwart tonen? 

 

Japandi by Nature styling

Reliëf en lijnenspel bieden subtiel contrast op Japandi by Nature tegelcombinaties. Badkamermeubels, wanden en wastafelzuilen met horizontale of verticale ribbels lenen zich hier uitstekend voor. Voeg hier nog enkele opvallende elementen aan toe, zoals een vrijstaand bad of kranen met een natuurlijke uitstraling. Om de Japandi by Nature stijl compleet te maken kun je gaan voor een grote spiegel in ronde of organische vorm; een slimme manier om je bijzondere tegelcombinatie uit te lichten.

Tegelcombinaties: Japandi by Nature - Styling tips
Tegelcombinaties: Japandi by Nature - Veelgestelde vragen Japandi by Nature tegels

Veelgestelde vragen Japandi by Nature tegels

 • Welke tegels passen bij een badkamer met een natuurlijke uitstraling?
  Grote wand- en vloertegels met geometrische lijnen en accenttegels met natuurlijke texturen zijn kenmerkend voor Japandi by Nature.
 • Welke tegel kleuren passen bij Japandi by Nature?
  Kleuren zoals wit, crème, zand en travertin leggen de basis voor een minimalistische uitstraling, terwijl zwart, bruin en donkergroen warmte aan de ruimte toevoegen.
 • Welke structuur hebben Japandi by Nature tegels?
  Alles draait om de uitstraling van natuurlijke imperfectie. Dit kan met een vervaagde kleur of een reliëf, zoals een golvend of gefreesd oppervlak. Ook de structuren van een houtlook of marmerlook tegel bieden subtiele contrasten die passen bij Japandi by Nature.

Meer Japandi by Nature

 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat terrazzo tegels weer helemaal van nu zijn?

 

Trend: Japandi badkamer

De Japandi trend ademt de kracht van eenvoud en natuurlijke puurheid. Lees hoe de stijl zich in 2024 verrijkt met 'Japandi by Nature' als uitgangspunt. 

 

Badkamer kleuren 2023

Met kleur laat je zien wie je bent. Laat je inspireren door de badkamer kleuren van 2023.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken