Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 - 432089 - info@tegelhandelvanveen.nl
Aangesloten bij
De badkamertrends van 2019 - De badkamertrends van 2019

De badkamertrends van 2019

2019 is begonnen. Ook dit jaar wordt de badkamer steeds meer een leefruimte, waarbij mooie producten en accessoires centraal staan. Zo is de badkamer niet alleen praktisch, maar ook een plek om te genieten! Benieuwd naar de badkamertrends die in 2019 de show stelen? Maak kennis met onze top 5!

Zeg het met kleur 

De tijd van witte badkamers is voorbij. 2019 wordt het jaar van kleur! Niet alleen op de vloer of de muur, maar ook in het sanitair. Luxe kleuren als goud, zilver en brons spelen de hoofdrol. Wat dacht je van de nieuwste Cobber kranen van Hotbath? Of de gekleurde designradiatoren van Vasco? Zo maak je een echt statement in de badkamer.

De badkamertrends van 2019 - Zeg het met kleur
De badkamertrends van 2019 - Zeg het met kleur

Raw materials: een bijzondere mix

Een andere opvallende trend is het combineren van materialen. Denk hierbij vooral aan natuurlijke, rauwe materialen. Zoals deze combinatie van een roestige waskom met hout en zwart keramiek. Ook de stoere combinatie van staal en glas is een trend die we terug gaan zien.

Tegels met dessin

Tijdloze tegels maken in 2019 plaats voor dessin. Denk aan golvende vormen, mozaïek en retro patronen. Tegels in gedurfde kleuren, maar zeker ook in een natuurlijk kleurenpalet. Ook unieke legpatronen maken hun intrede. Zo maakt een visgraatpatroon of tegels in verschillende vormen de badkamer gelijk eigentijds. Benieuwd naar de mogelijkheden? Jouw badkamerspecialist Van Veen Tegels & Sanitair vertelt je er graag meer over. 

De badkamertrends van 2019 - Met een kader
De badkamertrends van 2019 - Met een kader

In een zwart kader 

Stalen, zwarte frames maken hun intrede in 2019. Eerder maakten we al kennis met de douchewand met zwarte profielen en in 2019 zien we deze trend ook in de rest van de badkamer terug. Zoals onze nieuwe Mix & Match badkamermeubels met stalen onderkasten. Of wat dacht je van deze prachtige ronde spiegel van Looox? Meubels en accessoires met een zwart kader geven jouw badkamer een stoere uitstraling. Helemaal van nu!

Nieuw, nieuwer, nieuwst

De technologie staat nooit stil. Ieder jaar worden nieuwe, innovatieve producten ontwikkeld. Ook in 2019 wordt Smart Home steeds meer toegepast. Bijvoorbeeld een hygiënische douchewc die je met een mobiele applicatie kunt bedienen! Of de slimme verlichting van Gira die weet wanneer je de badkamer binnenloopt. 2019 is het jaar waarin nog veel meer technologieën onze badkamer gaan betreden. 

De badkamertrends van 2019 - Nieuw, nieuwer nieuwst
Deel dit artikel
De badkamertrends van 2019 - Banner - Badkamer moodboard: [c]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

De badkamertrends van 2019 - Reviewblok
De badkamertrends van 2019 - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties