Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close

Binnenkijken bij...
een en suite badkamer

Binnenkijken in een en suite badkamer - Binnenkijken in een en suite badkamer Binnenkijken in een en suite badkamer - Binnenkijken in een en suite badkamer  
Binnenkijken in een en suite badkamer - samenvatting en suite badkamer

Binnenkijken bij...
Een en suite badkamer

Gemaakt door:Van Veen Tegels & Sanitair
Woonplaats:Sint Nicolaasga
Type badkamer:Een en suite badkamer met eikenhouten planken en een halfvrijstaand bad.

Glanzend wit bad als blikvanger

Onze klant had een droom: een en suite badkamer waar stijl en functionaliteit elkaar ontmoeten. Bij Van Veen Tegels & Sanitair begrijpen we het belang van een badkamer die aan al je wensen voldoet. De blikvanger van deze en suite badkamer is ongetwijfeld het glanzend witte bad, verrijkt met strakke rvs kranen. Dit back-to-wall model past goed in kleine ruimtes en heeft de uitstraling van een vrijstaand bad. Met de grote grijze betonlook tegels hebben we een rustige basis gecreëerd. Het is dé perfecte plek geworden om te genieten van een welverdiend bad.

Binnenkijken in een en suite badkamer - Grootformaat tegels: grijze marmerlook slabs
Binnenkijken in een en suite badkamer - Grootformaat tegels: grijze marmerlook slabs

Eikenhouten planken en handgebakken tegels

De waskom en handdoeken vinden hun plek op eikenhouten planken, die warmte aan de ruimte toevoegen. De douchehoek is betegeld met honderden zwarte handgebakken tegeltjes. Die zorgen niet alleen voor glans, maar voegen ook textuur toe aan de ruimte. Deze combinatie van producten en materialen levert een badkamer ontwerp op dat zowel elegant en stoer als tijdloos is.Slimme toiletruimtes: ruimte optimaal benut

Van Veen Tegels & Sanitair heeft in de nieuwbouwwoning niet alleen de en suite badkamer geïnstalleerd, maar ook de toiletruimtes verzorgd. Onder een schuine wand is een zwevend toilet geplaatst, waardoor de ruimte efficiënt wordt benut. Dezelfde grijze betonlook tegels en zwarte vierkante tegeltjes uit de badkamer, zijn ook hier terug te vinden. Dat zorgt voor een naadloze overgang en een gevoel van samenhang in de woning.

Binnenkijken in een en suite badkamer - Quote grootformaat tegels

Betonlook vloer: modern en onderhoudsvriendelijk

De complete benedenverdieping is voorzien van betonlook tegels en bijpassende plinten. We hebben hier gekozen voor een grote tegel van 90 x 90 centimeter. Dit versterkt niet alleen de ruimtelijkheid, maar is door het geringe aantal voegen ook onderhoudsvriendelijk. Het creëert een robuuste basis waar de bewoners tientallen jaren van kunnen genieten. En deze vloer sluit die naadloos aan op de stijl van de en suite badkamer.

Binnenkijken in een en suite badkamer - De riante doucheruimte: stoer en toch verfijnd
Binnenkijken in een en suite badkamer - De riante doucheruimte: stoer en toch verfijnd

Timmerwerk op maat: functionaliteit ontmoet stijl

Naast het sanitair en tegelwerk hebben we ook maatwerk timmerwerk verzorgd voor de klant. Een prachtig tv-meubel en een vakkenkast bieden niet alleen functionele opslag, maar voegen ook karakter en persoonlijkheid toe aan de ruimte. Maatwerkoplossingen zoals deze zorgen ervoor dat alle ruimtes in de woning perfect op elkaar zijn afgestemd.

Team Van Veen - badkamerwinkel nabij Joure

Kom je langs?

Ben je geïnspireerd door deze en suite badkamer en wil je jouw badkamerdroom werkelijkheid maken? Bij Van Veen Tegels & Sanitair staan we klaar om je te helpen bij het creëren van jouw perfecte badkamer. Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom, waar je onze prachtige collectie van tegels, sanitair en maatwerkoplossingen kunt ontdekken. Samen zorgen we ervoor dat jouw badkamerproject een succes wordt!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken