Van Veen Tegels & Sanitair
Van Veen Tegels & Sanitair
Industrieweg 9
8521 MB Sint Nicolaasga
0513 432 089 - info@tegelhandelvanveen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close

Binnenkijken bij...
een badkamer met Grootformaat tegels

Binnenkijken in een badkamer met grootformaat tegels - Binnenkijken in een badkamer met grootformaat tegels Binnenkijken in een badkamer met grootformaat tegels - Binnenkijken in een badkamer met grootformaat tegels  
Binnenkijken in een badkamer met grootformaat tegels - samenvatting badkamer grootformaat tegels

Binnenkijken bij...
Een badkamer met grootformaat tegels

Gemaakt door:Van Veen Tegels & Sanitair
Woonplaats:Sint Nicolaasga
Type badkamer:Een industriële badkamer met grootformaat marmerlook tegels (slabs) en rustieke elementen.

Grootformaat tegels: grijze marmerlook slabs

Onze klant wilde graag een strakke en elegante badkamer met een industrieel karakter. Al snel vielen ze als een blok voor deze grootformaat tegels met een prachtige grijze marmerlook. Het plaatsen van deze XXL tegels komt heel nauw en vereist zuiver vakwerk. En laat dat nou net onze specialiteit zijn.

Met slabs in je badkamer geniet je van meerdere voordelen. Ze reiken vanaf de vloer helemaal tot aan het plafond en hebben daardoor een elegante uitstraling. Daarnaast maken ze de ruimte optisch groter doordat je nauwelijks voegen hebt. Handig, want zo wordt schoonmaken een fluitje van een cent.

Binnenkijken in een badkamer met grootformaat tegels - Grootformaat tegels: grijze marmerlook slabs
Binnenkijken in een badkamer met grootformaat tegels - Grootformaat tegels: grijze marmerlook slabs

Royaal hoekbad: voor de ultieme ontspanning

We plaatsten een glanzend wit hoekbad met moderne lijnen en een comfortabele helling. Dit royale hoekbad is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. De rustieke badplank is een sfeervol item om je boek, een glas wijn of een paar kaarsjes op te zetten. Zoek je een stijlvolle manier om te relaxen? Inbouwkranen ogen esthetisch fraai, wat zorgt voor een minimalistische look.  

Tip: Wil je jouw badkamer een stoere maar toch verfijnde look geven? Combineer een douchewand met zwarte accenten met marmerlook tegels en gunmetal inbouwkranen.

Grootformaat tegels zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens heel praktisch doordat je nauwelijks voegen hebt.

De riante doucheruimte: stoer en toch verfijnd

In de riante doucheruimte springt de industriële douchewand eruit. Dankzij de zwarte profielen krijgt de badkamer een stoere uitstraling en het glas zorgt voor een open gevoel. Een slim muurtje verdeelt de badkamer op een praktische manier. Het biedt de mogelijkheid om een charmante nis met verlichting te plaatsen in de douchehoek en zorgt voor privacy zonder de ruimte te verkleinen. De regendouche uit het plafond zorgt voor de ultieme douchebeleving.

Binnenkijken in een badkamer met grootformaat tegels - De riante doucheruimte: stoer en toch verfijnd
Binnenkijken in een badkamer met grootformaat tegels - De riante doucheruimte: stoer en toch verfijnd

Zwart badmeubel met natuurstenen wasbak

Het meubelstuk voegt textuur en karakter toe aan de strakke, moderne elementen van deze badkamer. We zien een prachtig contrast in het badmeubel. De combinatie van zwarte badmeubel met houtnerf en de natuursteen wasbak met ruwe rand, is subliem gekozen!

Details maken het verschil. In deze badkamer vind je overal gunmetal inbouwkranen. Deze subtiele maar stijlvolle keuze geeft een gevoel van luxe. De zachte, indirecte verlichting van de ronde spiegel voegt een warme gloed toe aan de ruimte en maakt de badkamer 's ochtends en 's avonds een plek om tot rust te komen.

Team Van Veen - badkamerwinkel nabij Joure

Meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze badkamer met grootformaat tegels? We gaan graag met je in gesprek, om speciaal voor jou een uniek badkamerontwerp te maken. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van onder andere Joure en Heerenveen in Friesland. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken